Ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US στο τελευταίο live. Ο ηθοποιός επέλεξε να πει το τραγούδι του Βασίλη Καρρά, «Από το Βορρά μέχρι το Νότο», αλλά δεν έπεισε την επιτροπή με την ερμηνεία του.

Μετά το τέλος του show, ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του προχωρώντας σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση, ενώ έφεραν σε αμηχανία την κόουτς του στο παιχνίδι, Δέσποινα Ολυμπίου. Όταν, εκείνη λοιπόν, είπε πως θα της λείψουν όλα από το show, ο Γιαννόπουλος την διέκοψε ρωτώντας την επίμονα:

«Όλα όλα; Όλα θα σου λείψουν καλέ; Και κάποιοι ηλίθιοι θα σου λείψουν; Όλοι; Και οι ηλίθιοι; Εμένα πάντως οι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν! Κάτι ηλίθιοι… Γιατί γνώρισα και ηλίθιους εδώ πέρα… Δεν κατάλαβα, κακό είναι; Δεν κατάλαβα; Με πάνε μπροστά οι έξυπνοι άνθρωποι και αυτούς επιζητάω και αυτούς γνώρισα. Κάποιοι από αυτούς είναι η Δέσποινα και ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτοί με πήγαν μπροστά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Κάποιους ηλίθιους, δεν τους θέλω, τι να κάνω τώρα; Με το ζόρι;», είπε.

Για να συμπληρώσει: «Να πω κάτι γιατί ίσως παρεξηγηθεί. Το σημαντικό ευδοκιμεί από το ασήμαντο. Ο έξυπνος ευδοκιμεί από τον ηλίθιο. Δεν ενοχλούμαι από κάποιον. Απλά και μόνο πάω μπροστά, επιλέγω να πάω μπροστά με αυτούς που με πήγαν πιο μπροστά».

Ο ηθοποιός θέλησε να εξηγήσει και το σχόλιο που έκανε στον αέρα του J2US για τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Γιώργο Νταλάρα πως θα έπρεπε να είναι σε αυτό: «Είναι η άποψη μου… Απαγορεύεται να έχω μια άλλη άποψη; Λοιπόν, η άποψη μου είναι αυτή. Μπορείτε να την γράψετε όμως έτσι γιατί στο τέλος να μην τρελαθώ! Δεν υποτιμάω συναδέλφους διαγωνιζόμενους, όπως η κυρία Ολυμπίου και άλλοι τραγουδιστές. Το είπα για να πάει σε άλλα στάνταρ. Αυτό εννοούσα και σε αυτό επιμένω, για αυτό και ήρθα».

Η Ολυμπίου ξεκαθάρισε πως δεν συμμερίζεται την άποψή του και πως η ίδια κέρδισε φιλίες μέσα σε αυτό και γνώρισε ανθρώπους που την αγκάλιασαν και την έκαναν να νιώσει όμορφα.