Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του «Καφέ της Χαράς», ο παπά-Τριαντάφυλλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και εξομολογήθηκε πως πλέον, μετά από 6 χρόνια που υποδύεται τον συγκεκριμένο ρόλο, ακόμα και οι παπάδες τον αποκαλούν συνάδελφο.

Ο Στέλιος Γούτης, αναφέρθηκε και στον εγκλεισμό του στο σπίτι λόγω του κορονοϊού και τόνισε πως αυτό που του έχει λείψει περισσότερο είναι: «Εκείνο που μου έχει λείψει από την καθημερινότητα μου είναι τα γυρίσματα και κυρίως η συντροφιά του Σαββάτου το μεσημέρι με τα τσίπουρα. Αυτό το σκέφτομαι κάθε Σάββατο. Κάθε Σάββατο μεσημέρι μελαγχολώ».

Σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς του Ant1, o κ. Γούτης απάντησε πως δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση από την παραγωγή του «Καφέ της Χαράς».

Όσον αφορά στο ρόλο που υποδύεται με μεγάλη επιτυχία είπε με χιούμορ: «Παίζω τον παπά 6 χρόνια. Στο τέλος θα αγιάσω. Ακόμα και οι παπάδες με αποκαλούν συνάδελφο».

Θα είναι όμως ο παπά-Τριαντάφυλλος και στη δεύτερη σεζόν του νέου Καφέ; «Δεν το ξέρω. Υποπτεύομαι όμως ότι θα είμαι και στη δεύτερη σεζόν του Καφέ. Δεν γνωρίζω όμως τι θα γίνει» απάντησε.