Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν θα αρνιόταν αν του γινόταν πρόταση να παρουσιάσει το Big Brother γιατί θεωρεί πως το συγκεκριμένο reality «είναι καλή τηλεόραση».

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» του ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου και παραδέχθηκε πως δεν υπάρχει κάτι να τον φοβήσει στην παρουσίαση του συγκεκριμένου project.

«Δεν νομίζω ότι έχει κάτι το Big Brother το οποίο πρέπει να φοβηθώ και να πω όχι. Το έβλεπα ούτως ή άλλως παλαιότερα, το βλέπαμε όλοι. Εκείνη τη βερσιόν, ναι, νομίζω θα μπορούσα να την κάνω γιατί η δουλειά μου είναι παρουσιαστής. Τέτοια πράγματα είναι μέσα στη σφαίρα που με κολακεύουν, να πω, όχι. Απλώς είναι πράγματα τα οποία θα τα έκανα γιατί είναι καλή τηλεόραση» ανέφερε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε και για τα  δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ. «Είναι άκομψο να απαντήσω είτε ναι είτε όχι. Νομίζω πως τα επαγγελματικά δεν έχουν να κάνουν διότι εγώ θα είμαι τόσα πολλά χρόνια στον “Τροχό της Τύχης” περισσότερα και από όσα ήταν αυτοί που έκαναν τις πυραμίδες» απάντησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.