Τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου για την 7η αγωνιστική του Eurocup, θα μεταδώσουν τα κανάλια Novasports.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες Πανιώνιος-Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και ΠΑΟΚ-Άλμπα Φέχερβαρ στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Στο κλειστό της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος, θα υποδεχθεί τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και θα επιδιώξει να πάρει το «ροζ φύλλο» αγώνα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα καλυφθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ματίκα.

Στο άλλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «PAOK Sports Arena», ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από την εκτός έδρας επιτυχία επί της Μπουντούσνοστ θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Άλμπα Φέχερβαρ, επιδιώκοντας να πετύχει μια ακόμη νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα καλυφθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.