Την αποχώρησή του από τη μεσημεριανή εκπομπή του ΟΡΕΝ, «Μεσημέρι #yes», ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Ηλίας Γκότσης.

Ο νικητής του δεύτερου κύκλου του Survivor, δοκίμασε την τύχη του και στην τηλεόραση ως συμπαρουσιαστής και μέσα από την ανάρτησή του, εκτός από την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας του με την εκπομπή, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν.

«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε. Πέρασα πολύ ωραία σε αυτή την πρώτη μου τηλεοπτική συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ και από καρδιάς όλους! See ya soon” έγραψε χαρακτηριστικα ο Ηλίας Γκότσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε. Πέρασα πολύ ωραία σε αυτή την πρώτη μου τηλεοπτική συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ και από καρδιάς όλους! See ya soon?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ▪ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴡʜʏ ʏᴏᴜ sᴛᴀʀᴛᴇᴅ..▪ (@ilias__gkotsis) στις

Τις προηγούμενες ημέρες είχε δημοσιευθεί ότι το κανάλι ετοιμάζει αλλαγές στο «Μεσημέρι#yes», με την επικαιρότητα να λαμβάνει μεγαλύτερο κομμάτι στην εκπομπή. Μάλιστα, μέσα από το λογαριασμό στο Instagram, ο σταθμός ενημέρωσε κι επίσημα για τις αλλαγές που ξεκινούν από αυτή την εβδομάδα.

«Κάτι αλλάζει στα μεσημέρια μας!

Από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος, λένε «yes» στα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, συζητώντας όλα όσα απασχολούν την κάθε παρέα αλλά και τον καθένα μας ξεχωριστά.

Η εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» ενισχύεται με infotainment διάθεση ως προς το περιεχόμενο, αλλά και με νέα πρόσωπα!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@mesimeri_yes ?? Κάτι αλλάζει στα μεσημέρια μας! Από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος, λένε «yes» στα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, συζητώντας όλα όσα απασχολούν την κάθε παρέα αλλά και τον καθένα μας ξεχωριστά. Η εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» ενισχύεται με infotainment διάθεση ως προς το περιεχόμενο, αλλά και με νέα πρόσωπα! ?αύριο στις 14:00

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Το ανοιχτό κανάλι #opentv (@opentvgr) στις