Καλεσμένη στο «Όλα τρέλα» της Τετάρτης, ήταν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Άννα Μπουσδούκου, ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για το χρονικό της ανάληψης των νέων της καθηκόντων, όταν δηλαδή κλήθηκε να αναλάβει την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.

Όταν ο Θέμος Αναστασιάδης τη ρώτησε πώς ένιωσε όταν της είπαν «έλα να πάρεις την εκπομπή της Τσαπανίδου», εκείνη απάντησε ότι «είχα μεγάλο άγχος. Τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα, ήμουν σε μία κατάσταση απερίγραπτη από το άγχος, αλλά αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ήταν «καταδικασμένη« να ακολουθήσει τα τηλεοπτικά βήματα του πατέρας της, ηθοποιού Νίκου Μπουσδούκου, δήλωσε ότι δεν το έκανε γιατί «έτσι έτυχε. Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Από μικρή μου άρεσε να βλέπω δελτία ειδήσεων, ερευνητικές εκπομπές. Είχα στοιχεία από διαφορετικούς παρουσιαστές, δεν είχα κάποιον ως πρότυπο».

Τέλος, σε ερώτηση για την ηλικία της και αν είναι εμπόδιο στην παρουσίαση μιας ενημερωτικής εκπομπής, η Άννα Μπουσδούκου τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω άγνοια κινδύνου, ξέρω καλά τι κάνω και γι’ αυτό το δέχτηκα. Δεν είμαι πολλά χρόνια, αλλά δεν ήρθα και εχτές, είμαι οχτώ χρόνια σε αυτόν τον χώρο».