Μια ανάσα από το να πέσουν οι υπογραφές φαίνεται πως βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς «Τα Φιλαράκια» με την Warner Media ώστε να «γράψουν» ένα σπέσιαλ επεισόδιο.

Η θρυλική παρέα, όπως όλα δείχνουν, θα ξαναενωθεί και ο λόγος της επανένωσης αυτής είναι η νέα υπηρεσία της HBO, η HBO MAX.

Σύμφωνα με τους όρους που συζητούνται, κάθε ηθοποιός θα λάβει μεταξύ 2,25 εκατομμυρίων και 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων ως αμοιβή για τη συμμετοχή αυτή.

Σύμφωνα με άνθρωπο που γνωρίζει τις διαπραγματεύσεις και όπως αναμεταδίδει η Wall Street Journal , έχουν ήδη συζητηθεί οι όροι της συμμετοχής του κάθε ενός από τους έξι «φίλους», Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry and David Schwimmer ενώ εκπρόσωπος της Warner Bros ανέφερε πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία.

Το special αυτό επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια» δεν θα είναι ένα καινούργιο επεισόδιο αλλά περισσότερο μια αναδρομή στο παρελθόν με συνεντεύξεις των ηθοποιών ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν θα υπάρχει παρουσιαστής.

Ως πιθανότερο όνομα να αναλάβει την παρουσίαση, είναι αυτό της Ellen DeGeneres καθώς την παραγωγή της εκπομπής της έχει η Warner Bros και λόγω του ότι έχει ειδική συμφωνία με την HBO MAX.

H Warner Media πιστεύει ότι οι επαναλήψεις της σειράς «Τα Φιλαράκια» θα προσελκύσουν αρκετούς να γραφτούν στη νέα υπηρεσία η οποία προσφέρεται δωρεάν στους συνδρομητές της HBO και για 14,99 δολάρια το μήνα για άτομα που δεν έχουν ήδη HBO. Το HBO Max είναι ένας συνδυασμός της τρέχουσας υπηρεσίας HBO και μιας νέας πλατφόρμας με πρωτότυπο προγραμματισμό καθώς και ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από τη βιβλιοθήκη Warner Bros.

Υπενθυμίζεται, πως χθες Πέμπτη, ένα tweet του «Τσάντλερ» προκάλεσε παράκρουση στους θαυμαστές της σειράς οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως η σειρά επιστρέφει.