Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής τυφλωμένος από θυμό εκδικείται τις αδελφές Σταμίρη με σκληρό τρόπο

Το απίστευτο spoiler που έδωσαν στο Πρωινό για τη σειρά του ΑΝΤ1


MEDIA
13:46
06/02/2020
Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής τυφλωμένος από θυμό εκδικείται τις αδελφές Σταμίρη με σκληρό τρόπο
loading

Οι Άγριες Μέλισσες, αν μη τι άλλο, έχουν τον τρόπο να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και η μία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη. Ήδη, στα επεισόδια που παρακολουθούμε, η εγκυμοσύνη της Δρόσως θα φέρει τα πάνω κάτω και αναμένεται να αλλάξει τη ζωή όλων.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό, ο Άρης Καβατζίκης έκανε ένα απίστευτο spoiler για τη συνέχεια της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Κι έχει να κάνει με τον Κωνσταντή, ο οποίος τυφλωμένος από θυμό, ζητάει εκδίκηση από τις αδελφές Σταμίρη.

«Ξέρουμε ότι η Δρόσω είναι έγκυος και ότι το παιδί είναι του Νικηφόρου. Ο Κωνσταντής, όμως, διαδίδει στο χωριό ότι έχει πάει κι αυτός με την Δρόσω για να υπερηφανευτεί. Κάποια στιγμή γίνεται μεγάλο κακό και μαζεύονται όλοι στον ενωμοτάρχη κι εκεί ο Κωνσταντής γίνεται ρεζίλι. Στο Διαφάνι είναι Απόκριες και ο Κωνσταντής, επειδή έγινε ρεζίλι, για να εκδικηθεί όλες τις αδελφές Σταμίρη, πάει και βάζει φωτιά στο σπίτι της Ελένης. Το θέμα είναι, θα καταρρεύσει όλο το πατρικό των αδελφών Σταμίρη; Πολύ τραγικές στιγμές…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει