Οι Άγριες Μέλισσες, αν μη τι άλλο, έχουν τον τρόπο να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και η μία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη. Ήδη, στα επεισόδια που παρακολουθούμε, η εγκυμοσύνη της Δρόσως θα φέρει τα πάνω κάτω και αναμένεται να αλλάξει τη ζωή όλων.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό, ο Άρης Καβατζίκης έκανε ένα απίστευτο spoiler για τη συνέχεια της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Κι έχει να κάνει με τον Κωνσταντή, ο οποίος τυφλωμένος από θυμό, ζητάει εκδίκηση από τις αδελφές Σταμίρη.

«Ξέρουμε ότι η Δρόσω είναι έγκυος και ότι το παιδί είναι του Νικηφόρου. Ο Κωνσταντής, όμως, διαδίδει στο χωριό ότι έχει πάει κι αυτός με την Δρόσω για να υπερηφανευτεί. Κάποια στιγμή γίνεται μεγάλο κακό και μαζεύονται όλοι στον ενωμοτάρχη κι εκεί ο Κωνσταντής γίνεται ρεζίλι. Στο Διαφάνι είναι Απόκριες και ο Κωνσταντής, επειδή έγινε ρεζίλι, για να εκδικηθεί όλες τις αδελφές Σταμίρη, πάει και βάζει φωτιά στο σπίτι της Ελένης. Το θέμα είναι, θα καταρρεύσει όλο το πατρικό των αδελφών Σταμίρη; Πολύ τραγικές στιγμές…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.