H αγωνία και ο τρόμος κυριαρχούν μέσα από την κινηματογραφική ζώνη «Bloody Fridays» του Novacinema 3. Κάθε Παρασκευή στις 23:00, οι συνδρομητές των Novacinema απολαμβάνουν μοναδικά θρίλερ για γερά νεύρα και σκοτεινές ιστορίες γεμάτες ένοχα μυστικά που θα κάνουν τα βράδια διαφορετικά. Το Νοέμβριο, θα προβληθούν οι ταινίες «Hostel: Part III» (1/11), «Ο διάβολος μέσα της» (8/11), «Πιράνχας: Η επιστροφή» (15/11), «Η προφητεία» (22/11) και «Αβραάμ Λίνκολν: Κυνηγός βρικολάκων» (29/11).

Στην ταινία «Hostel: Part III», ένα τυπικό πάρτι εργένηδων θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο και θα καταλήξει στον απόλυτο τρόμο.

Στις ΗΠΑ του 1989 μεταφέρονται οι συνδρομητές των Novacinema με την ταινία «Ο διάβολος μέσα της». Η ιστορία του συγκεκριμένου θρίλερ επικεντρώνεται σε μια γυναίκα, η οποία διαπράττει και ομολογεί μια φριχτή τριπλή δολοφονία. Είκοσι χρόνια αργότερα, η κόρη της ταξιδεύει ως την Ιταλία, αναζητώντας τα αίτια αυτής της τραγωδίας.

Τα προϊστορικά αιμοδιψή πιράνχα που είχαν «ξυπνήσει» από έναν υποθαλάσσιο σεισμό και είχαν σπείρει τον τρόμο στη λίμνη Βικτόρια εισβάλλουν στα εγκαίνια ενός γιγάντιου υδάτινου πάρκου, μέσα από το σενάριο της ταινίας «Πιράνχας: Η επιστροφή».

 Ακολουθεί η οσκαρική ταινία «Η προφητεία», στην οποία ένας Αμερικανός πρέσβης αντικαθιστά το νεκρό νεογέννητο παιδί του μ’ ένα άλλο βρέφος, κρυφά από τη γυναίκα του, αγνοώντας την πραγματική του ταυτότητα.

Οι λάτρεις των θρίλερ θα παρακολουθήσουν επίσης την ταινία «Αβραάμ Λίνκολν: Κυνηγός βρικολάκων», με την οποία ολοκληρώνονται οι προβολές Νοεμβρίου στην κινηματογραφική ζώνη «Bloody Fridays». Στα εννιά του χρόνια, ο Αβραάμ Λίνκολν γίνεται μάρτυρας της φριχτής δολοφονίας της μητέρας του από έναν βρικόλακα. Μερικά χρόνια αργότερα και αφού έχει πεθάνει και ο πατέρας του, θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση και θα εξελιχθεί σε ένα ανελέητο κυνηγό βρικολάκων.