Με μία νέα ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ βάζεις τέλος στην κόντρα που είχε ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον τηλεοπτικό σταθμό και τα πρόσωπα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση του καναλιού του Φαλήρου, «ο ΣΚΑΪ, σεβόμενος τους ανθρώπους του και τιμώντας την μακρόχρονη πορεία της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα στην Ελληνική τηλεόραση, δεν θα καταχραστεί άλλο την υπομονή κανενός και δεν θέλει να δώσει συνέχεια».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Παρά το ότι ο ΣΚΑΪ επιθυμούσε να έχει στο πρόγραμμά του τις δύο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, αντιλαμβάνονται πλέον όλοι, από τα γραφόμενα της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα, τι έπρεπε να υποστεί και τι υπέστη!

Ο ΣΚΑΪ, σεβόμενος τους ανθρώπους του και τιμώντας την μακρόχρονη πορεία της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα στην Ελληνική τηλεόραση, δεν θα καταχραστεί άλλο την υπομονή κανενός και δεν θέλει να δώσει συνέχεια».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, μετά τη χθεσινή μακροσκελή ανακοίνωση του παρουσιαστή στο Facebook που έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για «απίθανες διαρροές που ο ΣΚΑΪ διαδίδει δεξιά και αριστερά» η απάντηση του σταθμού ήταν άμεση, δημοσιεύοντας μάλιστα μηνύματα του Αντώνη Κανάκη προς τον σταθμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης είχε επικαλεστεί κούραση, τονίζοντας ότι δεν θα άντεχε και τρίτη σεζόν σε μια ζώνη, που όπως έλεγε, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε επίσης στην ανακοίνωσή του ότι ο παρουσιαστής είχε πει να ξεκινήσει το Ράδιο Αρβύλα από Ιανουάριο.

«Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους… Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους» αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός.