Στην αποκάλυψη ότι είχε προτάσεις τόσο από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» όσο κι από τη σειρά του OPEN «Κόκκινο Ποτάμι» προχώρησε ο Τάσος Νούσιας.

«Έχω δει τις Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι. Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάει η τηλεόραση μετά από μία σχεδόν δεκαετή απουσία δραματουργίας. Υπήρχαν προτάσεις και από τις δυο σειρές απλά εγώ δεν μπόρεσα να δουλέψω για αυτές. Θα έρθουν άλλες όμως», είπε ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα.

Παράλληλα, ο Τάσος Νούσιας μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του.

«Περάσαμε από όλο το κομμάτι της εφηβείας, των ακροτήτων, των αποβολών, των ρευμάτων, πανκ και χουλιγκανισμούς. Από πολύ νωρίς έδειξα ότι η ζωή μου ανήκει και ότι θα πρέπει να αναλάβω μόνος μου την ευθύνη της και τη διαδρομή της.

Υπάρχει αυτό το κομμάτι που λέμε σεντόνι, λευκό πανί, το οποίο είναι πραγματικά σα να περνάς σε άλλη διάσταση. Μου έχει συμβεί μια φορά. Είναι εξαιρετικά τρομακτικό. Σε τέτοιο βαθμό που δεν ήξερα που βρισκόμουν την ώρα που συνέβη ούτε το χρόνο που πέρασε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.