Το έχουν παραδεχθεί αρκετοί από τους πρωταγωνιστές πως στις «Άγριες Μέλισσες» οι ανατροπές δεν έχουν τέλος. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα. Και όσοι πιστοί της σειράς του ΑΝΤ1 έχουν διαπιστώσει και οι ίδιοι όλα τα παραπάνω, αφού πλέον κάθε επεισόδιο κρύβει και μία ανατροπή.

Μάλιστα, στις Άγριες Μέλισσες μπαίνουν και νέα πρόσωπα, που ναι μεν θα έχουν μικρή παρουσία, όμως, η εμφάνισή τους είναι καταλυτική για την εξέλιξη της ιστορίας. Μία πρώτη γεύση την πήραμε με την είσοδο της Μαρίκας, η οποία αποκάλυψε τη διπλή ζωή του Κυριάκου.

Στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να μπει και άλλο ένα νέο πρόσωπο, η Ευαγγελία Μουμούρη. Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί την Σμαρώ, μια Πολίτισσα που γυρνάει στα χωριά και τα πανηγύρια πουλώντας μέλι. Το πραγματικό εισόδημά της το βγάζει όμως από τις φοβερές ικανότητές της στη χειρομαντεία, καφεμαντεία και κάθε είδους μαντεία. Ένα χάρισμα που κληρονόμησε από την Πολίτισσα γιαγιά της. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται.

Η Σμαρώ είναι μία γυναίκα καπάτσα, καταφερτζού και αδίστακτη με τα «θύματά» της. Και στο Διαφάνι τα θύματα θα είναι πολλά. Μάλιστα, οι συνέπειες των όσων λέει και κάνει θα φέρουν τεράστια προβλήματα στις αδερφές Σταμίρη. Μπορεί μέσα από τα επιπόλαια ψέματα της Σμαρώς, να βγει η τρομακτική αλήθεια;

TAGS