Μετά από πολλές φωτογραφίσεις, κλάματα και ίντριγκες το GNTM 2 φτάνει στην τελική ευθεία με τον μεγάλο τελικό που θα γίνει σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου θα βάλουν τα δυνατά τους για να γίνουν το Greece’s Next Model σε έναν τελικό που αναμένεται να κρατήσει την αγωνία στα ύψη.

Η νικήτρια θα κερδίσει το ποσό των 50.000 ευρώ, συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και συμβόλαιο με μία μεγάλη εταιρεία καλλυντικών.

Οι διαγωνιζόμενες βρίσκονται πλέον στην Αθήνα, μετά το ταξίδι στο Μιλάνο, και είναι έτοιμες να φωτογραφηθούν και να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό αφού αυτό θα είναι ο τελικός κριτής.

Το τρέιλερ του τελικού έχει ήδη κυκλοφορήσει και βλέπουμε τα κορίτσια να παριστάνουν σε φωτογράφηση της πλούσιες, ποζάροντας με μπουρνούζι και πετσέτα στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχουν σε πάρτι όπου, όπως λέει η Βίκυ Καγιά «θα γίνει χαμός» σε ένα κόνσεπτ με άρωμα από Κούβα τη δεκαετία του ’50.

Το ριάλιτι μόδας φέρνει στην τελευταία δοκιμασία τους συντρόφους των κοριτσιών για να φωτογραφηθούν μαζί τους, καθώς, όπως λέει ο Άγγελος Μπράτης «το ωραιότερο μακιγιάζ για μία γυναίκα είναι ο έρωτας».

Δείτε το τρέιλερ: