Έντονες αντιδράσεις για τον Μεσσία του Netflix

Ξεσηκωμός από το τρέιλερ της νέας σειράς


MEDIA
14:49
07/12/2019
Έντονες αντιδράσεις για τον Μεσσία του Netflix
8
loading

Μπορεί η σειρά του Netflix «Messiah» να μην έχει κάνει πρεμιέρα ακόμα, όμως έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από το πρώτο τρέιλερ της.

Σύμφωνα με το story, Όταν ακούγεται ότι ένας άνθρωπος στη Μέση Ανατολή κάνει θαύματα, ξεσπά διαμάχη σχετικά με το αν πρόκειται για τον πραγματικό Μεσσία ή για απατεώνα, με μία πράκτορα της CIA να αναλαμβάνει να ανακαλύψει αν Al Massih ad-Dajjal έχει θεϊκή καταγωγή, όταν κάνει την εμφάνισή του στις ΗΠΑ, αποκτώντας αρκετούς οπαδούς.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Netflix έχει δεχτεί αρκετά παράπονα, με κάποιους να κάνουν λόγο για ασέβεια, ενώ άλλοι τρομάζουν επειδή θεωρούν ότι ενδέχεται η σειρά να προβλέπει γεγονότα.

Το όνομα του πρωταγωνιστή (Al Massih ad-Dajjal) σημαίνει στα αραβικά Αντίχριστος ή ψεύτικος Μεσσίας, με αρκετούς να το θεωρούν ως spoiler για τη σειρά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

8
σχόλια
 1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/3)Υπάρχουν οι θεοί και οι θρησκείες που έφτιαξαν οι άνθρωποι κομμένες+ραμμένες στα μέτρα του πονηρού και αμαρτωλού ανθρώπου. Αυτές οι θρησκείες όμως δεν σώζουν, ούτε μπορούν να δώσουν σε κάποιον αιώνια ζωή. Υπάρχει μόνο Ένας που μπορεί να το κάνει. Είναι Αυτός που δημιούργησε τον πρώτο άνθρωπο,τον Αδάμ, από το χώμα, και σήμερα ακόμα μπορεί να τον αναστήσει και να του ξαναδώσει την ζωή. Να πως Τον περιγράφει ο Ιησούς Χριστός . Η απάντηση που ψάχνεις είναι στα παρακάτω εδάφια:[6 Και εκεί ήταν το πηγάδι του Ιακώβ.Ο Ιησούς, λοιπόν, επειδή είχε κουραστεί από την οδοιπορία, καθόταν έτσι απλά δίπλα στο πηγάδι. Ήταν περίπου δώδεκα η ώρα το μεσημέρι.

  7 Έρχεται τότε μια γυναίκα από τη Σαμάρεια να αντλήσει νερό. Λέει σ’ αυτήν ο Ιησούς: «Δώσε μου να πιω»

  8 – γιατί οι μαθητές του είχαν φύγει στην πόλη, για να αγοράσουν τροφές.

  9 Του λέει λοιπόν η γυναίκα η Σαμαρείτισσα: «Πώς εσύ που είσαι Ιουδαίος ζητάς να πιεις από εμένα, μια γυναίκα που είμαι Σαμαρείτισσα;» – γιατί δε συγχρωτίζονται Ιουδαίοι με Σαμαρείτες.

  10 Αποκρίθηκε ο Ιησούς και της είπε: «Αν ήξερες τη δωρεά του Θεού και ποιος είναι αυτός που σου λέει, “δώσε μου να πιω”, εσύ θα του ζητούσες και θα σου έδινε νερό ζωντανό».

  11 Λέει σ’ αυτόν η γυναίκα: «Κύριε, ούτε κουβά έχεις και το πηγάδι είναι βαθύ. Από πού λοιπόν έχεις το νερό το ζωντανό;

  12 Μήπως εσύ είσαι μεγαλύτερος από τον πατέρα μας τον Ιακώβ, που μας έδωσε το πηγάδι και ήπιε από αυτό αυτός και οι γιοι του και τα ζώα του;»] Ιωάννη 4:6-12...

 2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/3) [ 13 Αποκρίθηκε ο Ιησούς και της είπε: «Καθένας που πίνει από το νερό τούτο θα διψάσει πάλι.

  14 Όποιος όμως πιει από το νερό που εγώ θα του δώσω δε θα διψάσει στον αιώνα, αλλά το νερό που θα του δώσω θα γίνει μέσα του πηγή νερού που θα αναβλύζει για ζωή αιώνια».

  15 Λέει προς αυτόν η γυναίκα: «Κύριε, δώσε μου αυτό το νερό, για να μη διψώ μήτε να περνώ εδώ να αντλώ».

  16 Ο Ιησούς της λέει: «Πήγαινε, φώναξε τον άντρα σου και έλα εδώ».

  17 Αποκρίθηκε η γυναίκα και του είπε: «Δεν έχω άντρα». Της λέει ο Ιησούς: «Καλά είπες: “Άντρα δεν έχω” –

  18 γιατί πέντε άντρες είχες και τώρα αυτός που έχεις δεν είναι άντρας σου. Αυτό είναι αληθινό που έχεις πει».

  19 Λέει σ’ αυτόν η γυναίκα: «Κύριε, βλέπω ότι εσύ είσαι προφήτης.

  20 Οι πατέρες μας σε τούτο το όρος προσκύνησαν το Θεό· αλλά εσείς λέτε ότι στα Ιεροσόλυμα είναι ο τόπος όπου πρέπει να προσκυνεί κανείς».

  21 Της λέει ο Ιησούς: «Πίστευέ με, γυναίκα, ότι έρχεται ώρα που ούτε στο όρος ετούτο ούτε στα Ιεροσόλυμα θα προσκυνείτε τον Πατέρα.

  22 Εσείς προσκυνείτε αυτό που δεν ξέρετε· εμείς προσκυνούμε αυτό που ξέρουμε, γιατί η σωτηρία είναι από τους Ιουδαίους.

  23 Αλλά έρχεται ώρα, και μάλιστα είναι τώρα, που οι αληθινοί προσκυνητές θα προσκυνήσουν τον Πατέρα με Πνεύμα και με αλήθεια. Και πράγματι, ο Πατέρας τέτοιοι ζητά να είναι εκείνοι που τον προσκυνούν.

  24 Πνεύμα είναι ο Θεός, και εκείνοι που τον προσκυνούν με Πνεύμα και με αλήθεια πρέπει να τον προσκυνούν».] Ιωάννη 4:13-24

 3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (3/3) [ 23 Αλλά έρχεται ώρα, και μάλιστα είναι τώρα, που οι αληθινοί προσκυνητές θα προσκυνήσουν τον Πατέρα με Πνεύμα και με αλήθεια. Και πράγματι, ο Πατέρας τέτοιοι ζητά να είναι εκείνοι που τον προσκυνούν.

  24 Πνεύμα είναι ο Θεός, και εκείνοι που τον προσκυνούν με Πνεύμα και με αλήθεια πρέπει να τον προσκυνούν».

  25 Λέει σ’ αυτόν η γυναίκα: «Ξέρω ότι έρχεται ο Μεσσίας, (ο λεγόμενος Χριστός). Όταν έρθει εκείνος, θα μας τα αναγγείλει όλα».

  26 Της λέει ο Ιησούς: «Εγώ είμαι, που σου μιλώ».] Ιωάννη 4:23-26. Οι άνθρωποι έχουν φτιάξει πολλές θρησκείες και τόπους λατρείας. Όμως δεν τους το είπε ο Θεός αυτό. Ο Θεός έδωσε μυαλό και ελευθερία στον άνθρωπο. Όμως ο άνθρωπος το μυαλό του το χρησιμοποιεί για να κάνει την αμαρτία και όχι για να βρει τον Δημιουργό του. Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι ο αληθινός Θεός θέλει να τον προσκυνούν οι άνθρωποι πνευματικά και με αλήθεια. Οι άνθρωποι όμως τότε αλλά και σήμερα φτιάχνουν εικόνες και αγάλματα και τα προσκυνούν. Όμως αυτό είναι ειδωλολατρία για τον αληθινό Θεό της Αγίας Γραφής. Ο Θεός θέλει να λέμε και να πράττουμε την αλήθεια και την δικαιοσύνη κάθε μέρα της ζωής μας. Οι άνθρωποι κάνουν όλες τις αμαρτίες+νομίζουν ότι η θρησκεία τους θα τους σώσει+οι τελετές που οι άνθρωποι της θρησκείας έχουν εφεύρει.Η αλήθεια όμως είναι ότι μόνο ο αναστημένος Ιησούς Χριστός μπορεί να σώσει τον άνθρωπο+να αλλάξει την αμαρτωλή καρδιά του.Αν ο άνθρωπος μετανοήσει+καλέσει τον Ιησού Χριστό στην καρδιά του τότε ο Ιησούς θα έρθει+θα σώσει τον άνθρωπο.

 4. avatar Καλά εντάξει

  Καλό και το Netflix, απλά παρακολουθήστε το νέο τους animation, I lost my Body, γαλλικής παραγωγής που παρουσιάσει ένα χάρτη στον οποίο όλα τα Βαλκάνια μαζί και με την Ελλάδα έχουν αντικατασταθεί από την Τουρκία.

 5. avatar Μουτζας Παλαμης

  Ωραιο φαινεται!!!

 6. avatar Ch16:45-1

  Όλες οι ταινίες που έχουν γυρίσει, για το Πρόσωπο του Ιησού Χριστού, οι τις ταινίες, με θέματα, από την Παλαιά Διαθήκη, είναι εκτός πραγματικότητας, διότι ο κάθε σκηνοθέτης, με την βοήθεια του επιτελείο του, βάζουν πάνω από όλα, την θρησκεία του, η την απιστία του. Κατ, αυτόν τον τρόπο, βλάπτουν την φήμη του Θεού,και το Έργο της Σωτηρίας όλης της ανθρωπότητας.

  1. avatar Δεν είναι ο Ιησούς Χριστός

   Al-Masih ad-Dajjal -  είναι ο Αντίχριστος των μουσουλμάνων.

 7. avatar Μουρλός

  Ας τολμησουν να κανουν κατι τετοιο για τον Μωαμεθ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει