Για ακόμα ένα βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανοίξει το πλατό της εκπομπής του The 2Night Show στις 23.45 και θα υποδεχθεί λαμπερούς καλεσμένους έτοιμους να του εξομολογηθούν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους ιστορίες.

Πρώτη στο πλατό θα βρεθεί η Σμαράγδα Καρύδη η οποία θα μιλήσει για τη σκηνοθετική της απόπειρα στην παράσταση «Του Κουτρούλη Ο Γάμος» ενώ θα εξομολογηθεί και το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η ηθοποιός θα αναφερθεί και σε άγνωστες στιγμές από το παρελθόν, τότε που έκανε περιοδείες με τους γονείς της.

Αμέσως μετά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχθεί τον Σωτήρη Χατζάκη ο οποίος θα ανοίξει την καρδιά του στον παρουσιαστή. Θα θυμηθεί τα παιδικά του χρόνια και θα εξομολογηθεί το bullying που  βίωσε για την κρητική καταγωγή του. Επίσης, θα αναφερθεί στο παρασκήνιο πίσω από την απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο.

Ο ηθοποιός θα μιλήσει και για την τηλεοπτική του επιστροφή έπειτα από 9 χρόνια απουσίας με τη συμμετοχή του στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

Τέλος, στο πλατό του The 2Night Show του Ant1 θα βρεθεί η Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια θα αναφερθεί στην καριέρα της στη μουσική αλλά και την επιστροφή της στις πίστες, την προσωπική της ζωή, τον σύζυγό της, καθώς και στη μονάκριβη κόρη της, την Ηλέκτρα.