Η παρασπονδία της Μαρίας Μιχαλοπούλου δεν πέρασε απαρατήρητη από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και τον Άγγελο Μπράτη ο οποίος τόνισε στην παίκτρια πως «θα τα πούμε στο πλατό».

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα Χατζή η οποία είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία του Greece’s Next Top Model 2 έδωσε στη Μαρία Μιχαλοπούλου ένα disadvantage.

Αυτό ήταν να φτιάξει μόνη της τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της μέσα σε 20 λεπτά για τη φωτογράφιση.

Η παίκτρια όμως, κατά το ρετούς ζήτησε τη βοήθεια μιας make up artist, κάτι που ήταν παραβίαση κανονισμού και που φυσικά δεν ξέφυγε από το έμπειρο μάτι της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Να σε ρωτήσω κάτι πριν ανέβεις στο τραμπολίνο. Επειδή ήμουν εκεί και σε παρατηρούσα όταν βαφόσουν, έχεις αλλάξει κάτι;» ρώτησε η art director την παίκτρια.

«Όχι απλά, γέμισα το κραγιόν που είχε χαλάσει, αυτό. Το ρουζ είναι το ίδιο και το έσβησα κιόλας» αποκρίθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Τότε ο Άγγελος Μπράτης την ρώτησε αν αισθάνεται πως έχει παίξει τίμια σε σχέση με το disadvantage της και της τόνισε πως θα τα πουν στο πλατό.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αναφερθεί αυτό ως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Δηλαδή, οι πέντε πινελιές στο κραγιόν και το ρουζ που έσβησα τους πείραξε;», αναρωτήθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου στη κάμερα της παραγωγής.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας οι παίκτριες εμφανίστηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή για να ακούσουν τα σχόλια για τις φωτογραφίες τους.

Ο Άγγελος Μπράτης ενημέρωσε τους υπόλοιπους κριτές για το τι συνέβη στο σετ και εκείνοι ξαφνιάστηκαν και ζήτησαν εξηγήσεις από τη Μαρία Μιχαλοπούλου.

«Καταρχήν, δυο τα λάθη σου, αυτό που έκανες δεν ήταν ωραίο για τις υπόλοιπες και δεύτερον το μεγαλύτερο λάθος που έκανες ήταν ότι εφόσον το έκανες ήταν ότι νόμιζες ότι δεν θα το καταλάβει η Ζενεβιέβ. Μέγα λάθος» της τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Θέλω να πω ότι ζήτησα την άδεια για να κάνω ρετούς γενικά και δεύτερον η make up artist το μόνο που έκανε ήταν να μου τονίσει λίγο τα χείλη που είχε φύγει το κραγιόν» ανάφερε η Μαρία.

Οι κριτές δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό τους για την κίνηση της Μαρίας Μιχαλόπουλου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.