Το golden pass του GNTM 2, η Ελευθερία Καρναβά, αποχώρησε χθες από το ριάλιτι μόδας και σήμερα μίλησε για όλα στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου».

«Τα κορίτσια, οι φίλες μου είχαν καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε γιατί με τις FF δεν μιλούσα καθόλου. Προσπαθούσα να μη λέω ούτε καλημέρα για να μην υπάρξει κάποιο πάτημα να μου πουν κάτι» είπε.

«Δεν ήθελα να τους δίνω αφορμές και δικαιώματα. Υπήρξε μια άσχημη συμπεριφορά στην αρχή αλλά μετά το σταμάτησαν. Μπορεί να φοβήθηκαν για την εικόνα τους και ήταν πολύ διαφορετικές» είπε η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM 2.

Για την ακαταστασία που της χρέωναν κατά καιρούς οι FF ανέφερε: «Στο δωμάτιο δεν πατούσα πάρα πολύ γιατί δεν ήθελα να συζητάω μαζί τους. Απλά πήγαινα να κοιμηθώ. Μπορεί να άφηνα το κρεβάτι μου κάποιες φορές ξέστρωτο ή τα πλυμένα ρούχα στην απλώστρα και αυτό τις ενοχλούσε. Παρ’ όλα αυτά δεν νομίζω πως ήταν αυτός ο λόγος που μου μιλούσαν άσχημα».

«Γενικότερα δεν ήθελα να είναι μες στο παιχνίδι οι FF γιατί δεν με έκαναν να νιώθω άνετα με όλα αυτά που είχαν κάνει. Δεν ήταν καν φίλες μου» παραδέχθηκε.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή εκτός παιχνιδιού και τον σύντροφο της, Θάνος σχολίασε: «Δεν τσακώνομαι ποτέ με τον Θάνο, μόνο κάποιες φορές γκρινιάζω και αυτό μπορώ να το πω»