Μετά τη μεγάλη του νίκη στο «Your Face Sounds Familiar» ο Θανάσης Αλευράς επιστρέφει στον ANT1,με την νέα σειρά των Ρήγα και Αποστόλου «Τρίχες» και με ένα ρόλο που γράφηκε πάνω του!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ρήγας στο tvzapping.gr, «ο ταλαντούχος Θανάσης θα υποδυθεί τον Αλέκο, έναν απολυμένο λογιστή, έναν… ιδρυματικό θα έλεγα τύπο, που για να μην στεναχωρήσει την γυναίκα του, δεν της αποκαλύπτει τι πραγματικά έχει συμβεί και βρίσκει καταφύγιο έξω απ’ το κομμωτήριο που είναι ο βασικός χώρος της καινούργιας σειράς μας! Ο Αλέκος βρίσκεται στον πεζόδρομο θα κάνει τα πάντα για να βγάλει κάποια χρήματα: θα λύσει και θα δέσει αυτοκίνητα, θα βοηθήσει γριές να πάρουν την σύνταξή τους, θα μοιράσει φυλλάδια κλπ. Γράψαμε τον ρόλο… πάνω στον Θανάση μια και μας εμπνέει πάντα-το ίδιο είχε συμβεί και στο Κόκκινο Δωμάτιό μας που ήρθε να κάνει ένα γκεστ και έμεινε για πάρα πολλά επεισόδια… Είναι χαρισματικός ηθοποιός και είναι μεγάλη η χαρά μου που θα δουλέψουμε και πάλι μαζί όταν επιτέλους γίνει η σειρά…».

Για την ώρα ο καλός ηθοποιός περιοδεύει ανά την Ελλάδα με τα «Βαφτίσια»των Μουτσινά-Διαγούπη που σκηνοθέτησε ο πρώτος και τον χειμώνα θα τον δούμε στο «Κιβωτός» στο νέο έργο των ίδιων που ακούει στον τίτλο «ΚΤΕΛ» και θα σκηνοθετήσει ο Μουτσινάς.