Η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχθεί στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα», στις 23.40 τον άνθρωπο που ενθουσίασε με τα τακούνια του. Ο λόγος για τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιάρχο ο οποίος εμφανίστηκε στο GNTM 2 ώστε να μάθει τα υποψήφια μοντέλα πώς να περπατάνε σωστά.

Ο άνθρωπος που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα εξηγήσει πως ανακάλυψε ότι ο χορός είναι μέσο έκφρασης της εκκεντρικότητάς του ενώ στη συνέχεια θα αναφερθεί και στην ταραχώδη σχέση με τον πατέρα του και θα εξομολογηθεί γιατί θέλει να είναι από μακριά και αγαπημένοι, ενώ θα παραδεχθεί πως περπατάει τα τακούνια πολύ καλύτερα απ’ ότι οι γυναίκες.

Στη συνέχεια, στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» θα βρεθεί η σταρ Ελλάς 2020, Ραφαέλα Πλαστήρα. Η φετινή νικήτρια των καλλιστείων με καταγωγή από την  Ολλανδία και τα Τρίκαλα θα συμβουλεύσει τα νεαρά κορίτσια να μην πάνε ποτέ στο Next Top Model, θα θυμηθεί την βραδιά των καλλιστείων και θα παραδεχθεί πως ήταν σίγουρη ότι θα κέρδιζε.

Τέλος, ο τραγουδιστής Βαλάντης, θα κάτσει απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη και θα μιλήσει για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε όταν οι γιατροί εντόπισαν όγκο στο νεφρό του κατά τη διάρκεια εξετάσεων που έκανε προκειμένου να πάρει μέρος σε ριάλιτι επιβίωσης. Επιπλέον, θα αναφερθεί στην παχυσαρκία που τον ταλαιπωρούσε πολύ όταν ήταν νεότερος, ενώ εξηγεί γιατί κάθε φορά που θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό του, κάνει απεργία πείνας.