Χ Factor Live: Δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να ψηφίσετε δωρεάν τους αγαπημένους σας παίκτες

Αύριο στις 21.00 έρχεται το πρώτο live Show με τη Δέσποινα Βανδή να δίνει το σύνθημα


MEDIA
14:34
16/10/2019
Χ Factor Live: Δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να ψηφίσετε δωρεάν τους αγαπημένους σας παίκτες
loading

Η «μάχη» των live shows στο X Factor ξεκινά το βράδυ της Πέμπτης (17/10), με εκπλήξεις και τη Δέσποινα Βανδή να δίνει το σύνθημα. Οι τηλεθεατές είναι αυτοί που κάθε φορά ψηφίζουν τους αγαπημένους τους παίκτες, καθορίζοντας κι εκείνους τους δύο που σε κάθε live βγαίνουν ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση. Για να αποχωρήσει τελικά από το μουισκό show ο ένας από τους δύο, ύστερα από απόφαση των τεσσάρων κριτών.

Ωστόσο, μόνο αύριο, στην πρεμιέρα των Live Shows, οι παίκτες από κάθε ομάδα που θα λάβουν τις λιγότερες ψήφους θα αποχωρήσουν. Έτσι, θα έχουμε 4 αποχωρήσεις για μία και μοναδική φορά.

Πώς μπορείτε να ψηφίσετε:

Η ψηφοφορία γίνεται αποκλειστικά μέσα από το app του OPEN TV και είναι εντελώς δωρεάν.

-Κατεβάζετε το app του OPEN TV (για iOS και android) από το App store ή το Playstore, αντίστοιχα.

-Από την Πέμπτη 17/10 το πρωί στις 10.00, ανοίγοντας το app βλέπετε ένα banner X Factor που γράφει «Κατά τη διάρκεια του LIVE ψήφισε ΕΔΩ» πάνω στο οποίο πατάτε για να κάνετε login και να μπορέσετε να ψηφίσετε όταν ξεκινήσουν τα live.

-Κάνετε login είτε μέσω Facebook είτε μέσω gmail, χωρίς να χρειαστεί να δώσετε άλλα στοιχεία.

-Η ψηφοφορία ανοίγει τη στιγμή που εμφανίζεται στη σκηνή ο πρώτος διαγωνιζόμενος. Ψηφίζετε για κάθε παίκτη ξεχωριστά ΜΟΝΟ τη στιγμή που βρίσκεται στη σκηνή και ερμηνεύει το τραγούδι του. Όσο τραγουδά βλέπουμε τη φωτογραφία, το όνομά του και σε ποια ομάδα ανήκει (του Χρήστου Μάστορα #teamMastoras, της Μελίνας Ασλανίδου #teamASlanidou, του Μιχάλη Τσαουσόπουλου #teamTsaousopoulos ή του Γιώργου Θεοφάνους #teamTheofanous). Έχετε δικαίωμα να δώσετε μέχρι 5 ψήφους, είτε στον ίδιο υποψήφιο, είτε σε διαφορετικούς (πχ να δώσετε από 1 ψήφο σε 5 διαφορετικούς παίκτες, ή να δώσετε 2 ψήφους σε 2 παίκτες και 1 ψήφο σε έναν κλπ). Σε κάθε live έχετε έως 5 ψήφους στη διάθεσή σας.

-Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε μια ψήφο, το «τικ» δίπλα από κάθε ψήφο γίνεται πράσινο. Έτσι καταλαβαίνετε ότι η ψήφος σας καταχωρήθηκε.

-Μόλις τραγουδήσουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι, βλέπουμε τηλεοπτικά (στο Live του X Factor που προβάλλεται εκείνη τη στιγμή) το σύνολο των ερμηνειών, με ένα απόσπασμα από την ερμηνεία του κάθε ένα. Σε αυτό το διάστημα που τηλεοπτικά προβάλλεται μια «περίληψη» όλων των ερμηνειών, ανοίγει ξανά η ψηφοφορία. Εάν δεν έχετε ήδη εξαντλήσει τις 5 ψήφους σας, μπορείτε να κάνετε slide δεξιά κι αριστερά στις φωτογραφίες των παικτών και να ψηφίσετε, ενώ τους βλέπουμε όλους στο app (φωτογραφία, όνομα και ομάδα στην οποία ανήκουν). Θα πρέπει, όμως, σε αυτό το στάδιο να έχετε διαθέσιμες ψήφους από τις συνολικά 5 που σας αναλογούν και να μην τις έχετε εξαντλήσει ψηφίζοντας μεμονωμένα τους παίκτες την ώρα της live ερμηνείας.

-Μετά την προβολή του βίντεο με τα αποσπάσματα από όλες τις ερμηνείες, η ψηφοφορία κλείνει και ανοίγει ξανά μία εβδομάδα μετά, στο επόμενο live.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει