Η Χαρά Παππά είναι από τα μοντέλα που ξεχώρισαν από τις οντισιόν κιόλας του GNTM 2. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη βλέπουν να προχωράει αρκετά μέσα στο ριάλιτι μόδας και να φτάνει μέχρι τέλους. Το μοντέλο, όμως, εκτός από τη συμμετοχή της στο GNTM 2, είναι γνωστό και για τη σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκι Χακί.

Μάλιστα, το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί μετά το τέλος του παιχνιδιού. Στο χθεσινό επεισόδιο (14/10) τα κορίτσια πέρασαν από τη δοκιμασία του make over, αλλάζοντας το λουκ των μαλλιών τους. Σε άλλες πήγαινε η αλλαγή, σε άλλες όχι, άλλες αντέδρασαν και άλλες δεν είχαν πρόβλημα.

Η Χαρά Παππά για τις ανάγκες αυτού του κομματιού του ριάλιτι χρειάστηκε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και να τα κόψει κοντό καρέ. Μετά το make over μίλησε στο τηλέφωνο με τον Τούρκο σύντροφό της, τον οποίο ενημέρωσε για την αλλαγή, λέγοντάς του πως τώρα μοιάζει με την Τόκιο από το Casa de Papel. Εκείνος, πάντως, βρήκε ωραία την αλλαγή και σε σπαστά ελληνικά της είπε πως είναι πολύ όμορφη με το μοντέλο να… λιώνει!