Κάθε μήνα το newsbeast.gr βρίσκεται όλο και πιο ψηλά ανταμείβοντας τον κόπο των ανθρώπων που δουλεύουν με μεράκι και πολύ κόπο σε αυτό. Οι επισκέπτες, που το επιλέγουν καθημερινά για την ενημέρωσή τους και όχι μόνο, αυξάνονται κάθε μήνα με θεαματική πρόοδο.

Το newsbeast.gr είναι στον αέρα από τις 21 Ιουνίου και μέσα σε τρεις μήνες ξεπέρασε τους 700.000 μοναδικούς επισκέπτες, οι οποίοι μένουν στο site για τουλάχιστον 15 λεπτά, ένας από τους μεγαλύτερους χρόνους παραμονής στο ελληνικό Διαδίκτυο.

Αναλυτικότερα τα στατιστικά για το Σεπτέμβριο ήταν τα εξής:
700.000 μοναδικοί χρήστες (ξεχωριστοί μεταξύ τους άνθρωποι που επισκέφτηκαν το site)
2.070.000 επισκέψεις (το σύνολο των επισκέψεων που πραγματοποίησαν οι 700.000 επισκέπτες)
14.700.000 σελιδοπροβολές (το σύνολο των σελίδων που είδαν οι επισκέπτες)
15:30 λεπτά χρόνος στο site (η μέση διάρκεια της κάθε επίσκεψης των χρηστών).

Τα στοιχεία αυτά, τα οποία προέρχονται από την πλέον αξιόπιστη πηγή μετρήσεων, το Google Analytics, δείχνουν την παγίωση αλλά αύξηση της τάσης των χρηστών του διαδικτύου προς μία εναλλακτική ενημέρωση, την οποία το newsbeast.gr προσπαθεί να καλύψει. Πάντα έγκυρη, τεκμηριωμένη και με άποψη. Δημοκρατική, όπως τα blogs, αλλά και επώνυμη, όπως τα ειδησεογραφικά sites.

Πάντα πρώτο στα μεγάλα γεγονότα, με συνεχή ροή ειδήσεων από όλους τους τομείς της επικαιρότητας, συνδυάζοντας την ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

Για την καλύτερη επικοινωνία με τους επισκέπτες του αλλά και για την ευκολότερη πλοήγηση στο newsbeast.gr έχουν αναπτυχθεί νέες υπηρεσίες.

Θεωρώντας την άποψη των επισκεπτών ιδιαίτερης σημασίας εγκαινιάζουμε τη δυνατότητα σχολιασμού κάποιων άρθρων. Σε αυτά θα έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε τη δική σας άποψη, ανοίγοντας διάλογο με το newsbeast.gr αλλά και όλους τους επισκέπτες του.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφείτε στο newsbeast.gr μέσω facebook, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τα άρθρα που έχετε διαβάσει, να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας άρθρα ή να δείτε τα σχόλια που έχετε κάνει.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνετε. Σύντομα θα προσθέσουμε και άλλες υπηρεσίες με γνώμονα τις ανάγκες αλλά και τις προτιμήσεις όλων όσοι οδηγούν το newsbeast.gr στην κορυφή.