Τον Αύγουστο, εποχή που παραδοσιακά η κίνηση στο Διαδίκτυο είναι πεσμένη, το newsbeast.gr έκανε τη διαφορά και απογειώθηκε.

Το δεύτερο μόλις μήνα λειτουργίας του καθήλωσε κυριολεκτικά τους επισκέπτες του για περισσότερο από 15 λεπτά ανά επίσκεψη.

Αναλυτικότερα τα στατιστικά για τον Αύγουστο ήταν τα εξής:
436.000 μοναδικοί χρήστες (ξεχωριστοί μεταξύ τους άνθρωποι που επισκέφτηκαν το site)
1.370.000 επισκέψεις (το σύνολο των επισκέψεων που πραγματοποίησαν οι 436.000 επισκέπτες)
12.000.000 σελιδοπροβολές (το σύνολο των σελίδων που είδαν οι επισκέπτες)
16 λεπτά χρόνος στο site (η μέση διάρκεια της κάθε επίσκεψης των χρηστών).

Τα στοιχεία αυτά, τα οποία προέρχονται από την πλέον αξιόπιστη πηγή μετρήσεων, το Google Analytics, δείχνουν μία έντονη τάση και στροφή των χρηστών του διαδικτύου στην εναλλακτική ενημέρωση, την οποία το newsbeast.gr προσπαθεί να καλύψει. Πάντα έγκυρη, τεκμηριωμένη και με άποψη. Δημοκρατική, όπως τα blogs, αλλά και επώνυμη, όπως τα ειδησεογραφικά sites.

Πάντα πρώτο στα μεγάλα γεγονότα, με πλήθος ειδήσεων και συνεχή ροή ειδήσεων από όλους τους τομείς της επικαιρότητας, συνδυάζοντας την ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

Τις προσεχείς ημέρες θα προστεθούν και νέες υπηρεσίες που θα κάνουν την πλοήγηση στο newsbeast.gr ακόμη πιο διαφορετική. Σχόλια, δυνατότητα σύνδεσης με το facebook και προσωπικός λογαριασμός στο newsbeast είναι μόνο μερικές μόνο από τις νέες υπηρεσίες.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνετε και σας υποσχόμαστε πολύ περισσότερα μέσα από μία διαρκή προσπάθεια, στην οποία σας καλούμε να συμμετέχετε κι εσείς.

newsbeast.gr