H Airfasttickets.gr «ρίχνει άγκυρα» στα νέα της γραφεία στον Πειραιά. (Σκουζέ 6, Ακτή Μιαούλη). Η μουσική του Sfera 102.2 και της Ναταλίας Γερμανού, που ήταν στα decks, αλλά και των Vegas που ήταν live στη σκηνή απογείωσαν κυριολεκτικά την ατμόσφαιρα.

Σε ρόλο ξεναγού, η Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους με το χαρακτηριστικό της τρόπο. Αρκετοί επώνυμοι, φανατικοί των ταξιδιών και φυσικά της Airfasttickets.gr «προσγειώθηκαν» στα νέα της γραφεία με αφορμή την εκδήλωση: ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Νίκος Παπαδάκης.

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στο live radio του Sfera 102,2 στα εγκαίνια γνωστής αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών, με τη Ναταλία Γερμανού στα decks και τις μουσικές του Sfera 102,2 να απογειώνουν τον κόσμο την περασμένη Πέμπτη στην Πατησίων!

Ο Sfera 102,2 εξέπεμψε ζωντανά το πρόγραμμά του στην καρδιά της Αθήνας ξεσηκώνοντας το κοινό του που ανταποκρίθηκε με πολύ κέφι δίνοντας το παρόν και στο live radio του αγαπημένου του σταθμού!