Η εμφάνιση της Αφροδίτης Μπάρμπα στην οντισιόν του GNTM 2 μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Η όμορφη διαγωνιζόμενη κέρδισε αμέσως τους κριτές με την εμφάνισή της και πανηγυρικά πέρασε στην επόμενη φάση του ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα, το μοντέλο πήγε μαζί με τη μητέρα της, την οποία σύστησε στους τέσσερις κριτές, που ενθουσιάστηκαν μαζί της. Η Αφροδίτη ανέφερε στη διάρκεια της οντισιόν πως έχει ένα παιδί, το οποίο μεγαλώνει με τη βοήθεια της μητέρας της, ενώ με το σύζυγό της δεν είναι μαζί, αν και δεν έχουν πάρει διαζύγιο. Επίσης, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, είπε πως στο παρελθόν είχε περάσει δύσκολες στιγμές.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την όμορφη Αφροδίτη. Το 2011 είχε κερδίσει τον τίτλο «Miss Playboy», ενώ πέρυσι είχε εμφανισθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου εξομολογήθηκε την προσωπική της ιστορία. Μάλιστα, είχε μιλήσει για τον γάμο της με τον Σεϊχη (με τον οποίο απέκτησαν το παιδί) και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο πλευρό του.

«Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη… Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετές μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα», είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων.

Επίσης, είχε αποκαλύψει στην Τατιάνα Στεφανίδου πως ο Σεϊχης είχε φτάσει στο σημείο να την κλειδώσει μέσα σε ένα δωμάτιο. «Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι, μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…».

Όσο για τη γνωριμία τους είχε πει: «Ήταν πολύ γοητευτικός. Ο γάμος με τον Σεΐχη έγινε στις Μαλδίβες. Ακούγεται ονειρικό, αλλά δεν είναι. Με ζήτησε σύντομα σε γάμο. Έμεινα άμεσα έγκυος. Ο γάμος έγινε χρόνια μετά το παιδί. Το παιδί συνέβη. Ο σύντροφός μου είναι από το Ντουμπάι, αλλά γεννημένος στο Λονδίνο. Είναι Βρετανός υπήκοος. Στην εγκυμοσύνη μου άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Μου πρόσφερε τα πάντα, αλλά ζούσα σε μικρό κλουβί. Ήμουν καλυμμένη όλη όταν κυκλοφορούσα. Ήταν δύσκολο να βγω έξω μόνη μου. Δεν είχα φίλους, δεν είχα τίποτα. Η μόνη μου παρέα ήταν το προσωπικό».