Για το συνεργάτη της στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Πάνω στην ώρα» και το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους καθώς και για τα υπόλοιπα πρόσωπα της εγχώριας τηλεοπτικής showbiz μίλησε η γλυκιά Έλενα Παπαβασιλείου στο «Λοιπόν».

Σ’ ό, τι αφορά τα νούμερα της AGB η νεαρή παρουσιάστρια δήλωσε ότι: «Με ενδιαφέρει η τηλεθέαση γιατί από εκεί καταλαβαίνουμε αν αυτό που κάνουμε αρέσει στον κόσμο. Προσπαθώ όμως να αντιμετωπίζω τα νούμερα αρκετά ψύχραιμα, είτε όταν μια μέρα είναι πολύ ανεβασμένα είτε αν μια άλλη δεν είναι τόσο καλά. Στη διάρκεια μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα».

Για την είσοδο του Λιάγκα και της Σκορδά στην πρωινή ζώνη τον Οκτώβριο στο Mega είπε ότι και οι δύο ως πρόσωπα της είναι και οι δύο συμπαθείς. «Πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το ζευγάρι στη ζωή πως θα είναι και σαν τηλεοπτικό ζευγάρι. Πριν τους δούμε όμως στον αέρα δε νομίζω πως μπορώ να εκφράσω πιο συγκεκριμένη άποψη».

Η Έλενα Παπαβασιλείου μιλά όμως και για την επανεμφάνιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Χαίρομαι που επιστρέφει ο Γρηγόρης και πιστεύω πως είχε λείψει! Είχα συνεργαστεί μαζί του και πιστεύω πως είναι μεγάλο ταλέντο».