Το δικό του νέο μουσικό talent show θα έχει φέτος ο ΑΝΤ1, το «The Final Four» που πρόκειται να κάνει σύντομα πρεμιέρα. Στο συγκεκριμένο πρότζεκτ το κανάλι επενδύει πολλά και για το λόγο αυτό στον ΑΝΤ1 επιστράτευσαν «δυνατά» ονόματα. Στην παρουσίαση θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ την κριτική επιτροπή αποτελούν οι: Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) και Νίκος Μωραϊτης.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς πως η τηλεοπτική συνύπαρξη του ζεύγους Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη θα τραβούσε το ενδιαφέρον, η έκπληξη ήρθε από ένα άλλο μέλος της επιτροπής και συγκεκριμένα, τον Μωραΐτη. Ο γνωστός στιχουργός, δεν είναι τηλεοπτικό πρόσωπο και η επιλογή του αποτέλεσε έκπληξη.

Για τους χρήστες, όμως, του Twitter η ανακοίνωση του ονόματός του προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη. Κι αυτό διότι ο Νίκος Μωραΐτης στο παρελθόν είχε καταφερθεί εναντίον των talent shows, αλλά και του ΑΝΤ1 ειδικότερα.

Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια έγραφε μεταξύ άλλων, στο λογαριασμό του στο Twitter πως μπορείς να γελοιοποιήσεις έναν άνθρωπο, βάζοντάς τον στην επιτροπή ενός τέτοιου show. Για το κανάλι, πάλι έγραφε τότε χαρακτηριστικά: «Όλος ο ΑΝΤ1 είναι μπλε, είναι μπλε, είναι μπλε Και απευθύνεται σε τηλεθεατές που είναι μπεεε, είναι μπεεε, είναι μπεεε».

Τα επίμαχα tweets, αν και είναι από το 2013 και 2014 είδαν και πάλι το φως της δημοσιότητας από κάποιους χρήστες που το θυμήθηκαν και κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.