Οι περισσότεροι αγαπούν ένα καλό φιλμ τρόμου, όποιες κι αν είναι οι κινηματογραφικές τους καταβολές, και το Netflix καλύπτει εδώ και με το παραπάνω τέτοιου τύπου αναζητήσεις.

Όποιος θέλει να φοβηθεί λοιπόν μέχρι θανάτου και να μην μπορεί να ξανακοιμηθεί χαλαρά και όμορφα, υπάρχει μια ταινία εκεί έξω που κάνει ακριβώς αυτό.

Και το όνομα αυτής «Eerie», ή «Φάντασμα στο σχολείο» όπως βγήκε στη χώρα μας, ένα μεταφυσικό φιλμ τρόμου με μια αυτοκτονία σε ένα καθολικό σχολείο θηλέων που αναγκάζει ένα μέντιουμ να καλέσει ένα πνεύμα για να έρθει στην επιφάνεια όλο το βίαιο και μοχθηρό παρελθόν της μονής.

Ο κόσμος έχει κατακλύσει τα κοινωνικά μέσα δηλώνοντας πόσο τρόμαξε («ούρλιαξα 3 φορές σε 20 λεπτά και έχει ακόμα άλλη 1 ώρα και 20 λεπτά»). Άλλοι λένε πως δεν σταματούσαν να φωνάζουν, άλλοι πάλι πως στοιχειώθηκαν από τη φιλιππινέζικη ταινία που έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας στα social media.

Αυτά τα 100 απολαυστικά λεπτά ανεπανάληπτου τρόμου περιγράφονται καλύτερα με ένα άλλο χαρακτηριστικό tweet: «Μόλις είδα το Eerie στο Netflix και μαντέψτε ποιος θα κοιμάται με τα φώτα ανοιχτά για μια βδομάδα;»!

«Πού είναι το φωτάκι νυκτός;» έγραψε άλλος χρήστης και το πράγμα δεν έχει πρακτικά τέλος.

Όλα τα αρρωστάκια με τα θρίλερ προσυπογράφουν πως είναι μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία. Κι αυτοί προφανώς ξέρουν καλύτερα…