Την Κυριακή του Πάσχα στις 10.00, το «Μες στην Καλή Χαρά» γιορτάζει ένα παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα.

Χορευτικά συγκροτήματα από τον Πόντο, το Αιγαίο, την Κρήτη και την Ήπειρο ταξιδεύουν τους τηλεθεατές στους ήχους, στις γεύσεις, στα ήθη και στα έθιμα του Πάσχα, όπως τηρούνταν ευλαβικά από γενιά σε γενιά.

Οι παραδοσιακές πασχαλινές συνταγές έχουν την τιμητική τους, ενώ συνταξιδιώτες στην γιορτή αυτή είναι οι ηθοποιοί Κώστας Ευριπιώτης, Κώστας Κόκλας, Τζέσυ Παπουτσή και οι παρουσιαστές Αντωνία Καλλιμούκου και Άλεξ Κάβδας.

Όλοι τους θυμούνται εορταστικές προσωπικές στιγμές περασμένων ετών και μας ενημερώνουν για τα έθιμα των περιοχών, απ’ όπου κατάγονται. Ακόμη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, αφού μας ξεναγεί στον χώρο όπου έκανε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μας διασκεδάζει με ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με την ορχήστρα του.

Στις 14.15 στο Stars System, η Άση Μπήλιου αναλύει τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Ταύρο μία εβδομάδα μετά το Πάσχα. Ποιοι θα έχουν την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και ποιοι θα κλείσουν κεφάλαια στη ζωή τους; Ακόμη μαθαίνουμε ποιο είναι το δικό μας μυστικό στον έρωτα. Τι σημαίνει για την προσωπική μας ζωή; Τέλος, ευχόμαστε χρόνια πολλά στους Ταύρους. Πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά τους;

Στις 00.45 θα προβληθεί το μουσικό πρόγραμμα «Τα Ίσια Ανάποδα» με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Τη Δευτέρα του Πάσχα στις 13.00,θα προβληθούν οι καλύτερες στιγμές της εκπομπής« Ελένη» με ένα best of αφιέρωμα.
Στις 16.00, η παρέα του «Δέστε Τους!» υποδέχεται στο πλατό την Έλλη Κοκκίνου, η οποία ερμηνεύει γνωστά τραγούδια και δοκιμάζει τις επιδόσεις της στην Ώρα του Παιδιού και το Λεξιγκόνγκ.