Το όνομα της νέας σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου


MEDIA
21:37
15/07/2019
Το όνομα της νέας σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ
loading

Έμφαση από τον ΣΚΑΪ, την ερχόμενη σεζόν,  στη μυθοπλασία. Ανάμεσα στις σειρές που θα προβληθούν είναι και μια που φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα.

Όπως αναφέρει το news.gr, o σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός, είχε στο νου του να αναβιώσει το πετυχημένο «Κόκκινο Δωμάτιο» το οποίο προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του Mega και σάρωνε στις τηλεθεάσεις. Ωστόσο μερικά προβλήματα τα οποία προέκυψαν και ο Αλέξανδρος Ρήγας, θα βγάλει στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, αντί για το «Κόκκινο Δωμάτιο» τη νέα του σειρά «Room Service, πλιζ» όπως θα ονομάζεται. Τα γυρίσματα της νέας σειράς πρόκειται να ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου.

Το ξενοδοχείο «Alexander Hotel» πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του και τόσο ο σκηνοθέτης όσο και πρωταγωνιστές έχουν ήδη στα χέρια τους το σενάριο και κάνουν τις πρώτες αναγνώσεις του κειμένου.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, όπως και στο «Κόκκινο Δωμάτιο» έτσι και στο «Room Service, πλιζ» πρόκειται να κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους. Συγκεκριμένα θα ερμηνεύσει τον διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.

Ένα ακόμα από τα ονόματα που έχει διαρρεύσει, είναι αυτό της Βαλέρια Κουρούπη η οποία θα υποδυθεί την διευθύντρια προσωπικού του ξενοδοχείου.

Στη σειρά πρόκειται να εισβάλλουν αρκετοί ηθοποιοί οι οποία θα κάνουν guest εμφανίσεις ενώ σε αρκετά επεισόδια θα υπάρχουν και συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει