Ναι, το φοβερό και τρομερό «Lucifer» φτάνει στο τέλος του, ξανά!

Με τον τέταρτο κύκλο να έπαιξε σχετικά πρόσφατα (Μάιος) στο Netflix, ο γοητευτικός Διάβολος θα επιστρέψει και για πέμπτη φορά, αν και θα είναι η τελευταία του. Σίγουρα δηλαδή.

Η σειρά ήταν του Fox, όπου προβλήθηκαν οι 3 πρώτοι κύκλοι, πριν γνωρίσει την αναβίωσή της στο Netflix για έναν τέταρτο και πέμπτο τελικά κύκλο.

Όπως ήταν φυσικό, τα εκατομμύρια των φίλων του «Lucifer» το καταχάρηκαν, καθώς περίμεναν ένα τέλος σαφώς μεγαλύτερο από αυτό που υπαινίχθηκε το φινάλε του τέταρτου κύκλου.

Ο έκπτωτος άγγελος Tom Ellis είχε βαρεθεί την Κόλαση στον πρώτο κύκλο (2016), γι’ αυτό και είπε να κατέβει στο Λος Άντζελες και να ανοίξει ένα κέντρο διασκέδασης. Εκεί γνώρισε την ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών Chloe Decker που θα άλλαζε τη ζωή του. Τι άλλο θα την άλλαζε, εκεί που πήγαιναν όλα καλά;

Η κάθοδος της μαμάς του στα επίγεια πράγματα στον δεύτερο κύκλο (2016)! Στον τρίτο (2017), ο Εωσφόρος έρχεται αντιμέτωπος με μια κρίση ταυτότητας και στο τέταρτο έχει να διαχειριστεί τα καμώματα της Chloe μετά την άβολη όσο να πεις αποκάλυψή του, αλλά και εκείνον τον παπά που θέλει να σταματήσει την προφητεία.

Στον πέμπτο κύκλο θα τον δούμε να πιάνει δουλειά στο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες, καθαρίζοντας την πλάση από τους επίγειους εγκληματίες, στο πλευρό της Chloe πάντα. Ξεκαθαρίζοντας τους λογαριασμούς του σε Γη και Κόλαση…