Αυλαία έριξε το βράδυ της Τρίτης το «Σόι σου», καθώς προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που έκρυβε μπόλικη συγκίνηση για τους τηλεθεατές. Συγκίνηση, όμως και δάκρυα επεφύλαξε το φινάλε και για τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να δούνε το τελευταίο επεισόδιο και να αποχαιρετιστούν τηλεοπτικά μετά από πέντε χρόνια συνεργασία στη σειρά του Alpha, που αγαπήθηκε από το κοινό, αλλά και από τους ίδιους.

Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκαναν στην τηλεοπτική κάμερα δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους και δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Άλλωστε, όπως τόνιζαν όλοι οι πρωταγωνιστές, μέσα από τη σειρά αγαπήθηκαν κι έγιναν οι ίδιοι ένα… σόι. Η Ρένια Λουιζίδου τόνισε πως είναι λίγο δύσκολο να το αποχωριστούν και πως το να είσαι πέντε χρόνια σε μία σειρά, δεν είναι κάτι που γίνεται συχνά στη δουλειά τους. Επίσης, συγκινημένη είπε πως όλα αυτά τα χρόνια, αν και δεν είδε η ίδια αλλαγές στη ζωή της, όμως, μέσα στη σειρά έζησαν γάμους, χωρισμούς,  γεννήσεις παιδιών.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στις δηλώσεις της, μεταξύ άλλων τόνισε ότι η σειρά τελειώνει πολύ πάνω και πως ο κόσμος τους το λέει συνέχεια στο δρόμο. Ο Γιώργος Γιαννόπουλο στάθηκε στη φοβερή χημεία. «Οι χημείες είναι πολύ σπάνιο πράγμα στον έρωτα, στην οικογένεια, στο επαγγελματικό ταξίδι. Σε αυτή τη δουλειά σπανίζουν οι χημείες», τόνισε.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν η Βάσω Λασκαράκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Η Λασκαράκη, μάλιστα, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία όλων των συντελεστών, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό σχόλιο.

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… χθες βράδι έκλεισε ένας κύκλος ….θα ανοίξουν φαντάζομαι άλλοι πολλοί, σας εύχομαι όμως μια φορά στην επαγγελματική σας πορεία να έχετε την τύχη κ την χαρά να συνεργαστείτε με μια τέτοια ομάδα μπροστά κ πίσω από τις κάμερες …με τα πάνω μας κ κάτω μας με τα καλά μας κ τα ανάποδα μας ζήσαμε μαζί 5 χρόνια … σας ευχαριστούμε που μας αγαπήσατε …αυτοί είμαστε… το σοι σας», έγραψε χαρακτηριστικά.