Το τηλεοπτικό κοινό του Survivor 3 ψήφισε και αποφάσισε να βγάλει από το παιχνίδι την Σαμπριέ. Εκείνη αφού χαιρέτησε ελάχιστους από τους συμπαίκτες της, πήρε τη δάδα της και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, τον πρώτο λόγο είχαν τα.. φτυάρια! Οι συμπαίκτες της στην Άσπρη ομάδα τόνισαν πως νιώθουν ανακούφισή που έφυγε η συγκεκριμένη παίκτρια και θεωρούν πως τώρα θα καταφέρουν να σημειώσουν νίκη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφυγε η Σαμπριέ, είναι σα να έφυγε ένα βάρος από πάνω μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη.

«Σίγουρα με τη Σαμπριέ στην ομάδα ξεκινούσαμε με ένα πλην δυο πλην τρια τους αγώνες. Σου δημιουργούσε το κλίμα ότι πρέπει να μπεις να κερδίσεις γιατί ξέρεις ότι μετά θα χάσεις.» ανέφερε ο Κυριάκος.

«Με την αποχώρηση της Σαμπριέ ένα μεγάλο πρόβλημα τελείωσε» τόνισε ο Χικμέτ στους συμπαίκτες του ενώ ο Μπόρα μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ανέφερε πως η παίκτρια ήταν δυστυχισμένη και γι’ αυτό δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις στην ομάδα.

Μετά τις… φαρμακερές ατάκες, οι παίκτες συμφώνησαν σε ένα πράγμα και αυτό ήταν πως η διαφορά θα φανεί αμέσως και η ομάδα θα τα πάει πολύ καλύτερα στους επόμενους στίβους μάχης.