Φρέσκο αέρα φέρνει στο τηλεοπτικό πεδίο η παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη μέσα από το κανάλι του Μπουρναζίου. Λίγες μόλις μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια εγγυάται έναν αέρα ανανέωσης μέσα από σκληρή δουλειά. «Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά, αφού στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ποιότητα των θεμάτων μας, να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης, και, κυρίως να μεταφέρουμε στον κόσμο-στους δύσκολους καιρούς που ζούμε- το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ζωή είναι ωραία και πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά».

Ότι αναλαμβάνει της αρέσει να προσθέτει το προσωπικό της στοιχείο. «Κάθε δουλειά που κάνω έχει και προσωπικά μου στοιχεία, γιατί βάζω όλο τον εαυτό μου. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε ίδιοι». Η Δέσποινα Καμπούρη δεν θεωρεί επιτυχία μόνο τα νούμερα τηλεθέασης: «Η επιτυχία είναι κάτι σχετικό. Αν τη μετράς με νούμερα στη γλώσσα της τηλεοπτικής πιάτσας, αυτό σημαίνει μεγάλες τηλεθεάσεις. Όμως για μένα επιτυχία δεν είναι μόνο αυτό. Μην παρεξηγηθώ. Δεν θα με χαλάσει καθόλου να κάνουμε υψηλά νούμερα. Ακόμη κι αν δεν έρθουν, όμως δεν θα ξεκατινιαστούμε για να θεωρηθούμε επιτυχημένοι».

Στην προσωπική της ζωή όλα πάνε όπως τα ονειρεύεται: «H πιο έγκυρη απάντηση που μπορώ να δώσω είναι ότι είμαι πολύ καλά, είμαι ευτυχισμένη και όλα πάνε όπως ονειρευόμουν».

Πηγή: Real