Δύσκολες ώρες περνάει μια από τις πιο στυλάτες παίκτριες που έχουν περάσει από το My Style Rocks 2!

Η Νίνα Παπαϊωάννου έκανε αισθητή την παρουσία της με τις σικ ενδυματολογικές επιλογές της. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, είχε αδυναμία στη μητέρα της και καθόλου τυχαία, άλλωστε, είχε αναφερθεί πολλές φορές, στον αέρα του παιχνιδιού, σε εκείνη.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε για το δυσάρεστο νέο τους διαδικτυακούς της φίλους και αποχαιρέτησε με συγκινητικά λόγια τη μητέρα της.

«Καλό ταξίδι πολυαγαπημένη μου ΜΑΝΟΥΛΑ….Λαμπερή, μεγαλόψυχη, πανέμορφη, γεναιοδωρη, αξιαγάπητη … Σκορπιζε φως και έδινε απλόχερα χαρά, σε όσους συναντούσε … Αγαπημενοι… θέλω μέρες να σας γράψω αλλα δεν έβρισκα το κουραγιο …εχασα την μανουλα μου, κάπως, ξαφνικά στις 8 Απριλίου. Έφυγε γλυκά, το μεσημέρι στο κρεββάτι της απο καρδια, με τον μπαμπά μου διπλα της. Μεγάλη απώλεια και τεραστιο το κενό…Ομως, ενώ μέσα μου εχω ενα πέπλο θλίψης νιώθω ταυτόχρονα μια απέραντη ζεστασιά απο την αγαπη της…. Με παρηγορεί, το γεγονος, οτι έζησε μια γεμάτη ζωή με πολλες χαρές, λιγότερες λύπες και έφυγε ακριβως οπως ήθελε …Με τις αδελφές μου, το μπαμπά μου και τα παιδιά μου δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες απο τη ζωή της …τη ζωή μας …Οσο τη σκεφτόμαστε ζει και στις καρδιές μας … κι οπως έγραψε η αδελφή μου στον επικήδειο λόγο : Μεγάλη ψυχή – μας κοιτάζει και χαμογελάει . Την ακούω να λέει:

ΖΗΣΕ

ΑΓΑΠΗΣΕ

ΤΟΛΜΑ

και ΔΩΣΕ

η ζωή ειναι για να την μοιράζεσαι…» έγραψε η Νίνα Παπαϊωάννου και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της μητέρας της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

1940-2019 Νίκη Παπαϊωάννου Καλό ταξίδι πολυαγαπημένη μου ΜΑΝΟΥΛΑ….Λαμπερή, μεγαλόψυχη, πανέμορφη, γεναιοδωρη, αξιαγάπητη … Σκορπιζε φως και έδινε απλόχερα χαρά, σε όσους συναντούσε … Αγαπημενοι… θέλω μέρες να σας γράψω αλλα δεν έβρισκα το κουραγιο …εχασα την μανουλα μου, κάπως, ξαφνικά στις 8 Απριλίου. ⚫ Έφυγε γλυκά, το μεσημέρι στο κρεββάτι της απο καρδια, με τον μπαμπά μου διπλα της. Μεγάλη απώλεια και τεραστιο το κενό…Ομως, ενώ μέσα μου εχω ενα πέπλο θλίψης νιώθω ταυτόχρονα μια απέραντη ζεστασιά απο την αγαπη της….???? Με παρηγορεί, το γεγονος, οτι έζησε μια γεμάτη ζωή με πολλες χαρές, λιγότερες λύπες και έφυγε ακριβως οπως ήθελε …Με τις αδελφές μου, το μπαμπά μου και τα παιδιά μου δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες απο τη ζωή της …τη ζωή μας …Οσο τη σκεφτόμαστε ζει και στις καρδιές μας … κι οπως έγραψε η αδελφή μου στον επικήδειο λόγο : Μεγάλη ψυχή – μας κοιτάζει και χαμογελάει . Την ακούω να λέει: ΖΗΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΛΜΑ και ΔΩΣΕ η ζωή ειναι για να την μοιράζεσαι … . . #mother

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Papaioannou (@trendsurvivor) στις