Η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως η προβολή της εκπομπής της «Στα Άκρα» διακόπτεται λόγω της υποψηφιότητας της για τις ευρωεκλογές 2019 ενώ αναφέρθηκε και στη διοίκηση της ΕΡΤ και το αίτημα που έθεσε στον σταθμό.

Η δημοσιογράφος, στην ίδια ανάρτηση αναρωτιέται τι θα απογίνουν τα ήδη μαγνητοσκοπημένα επεισόδια.

Η ΕΡΤ, μετά την ανάρτηση της Βίκυς Φλέσσα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει το οποίο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει πως: « Είναι αυτονόητο ότι όσοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ –είτε ανήκουν στο τακτικό προσωπικό της, είτε είναι εξωτερικοί συνεργάτες– έχουν επίσημα ανακοινωθεί ως υποψήφιοι στις ευρωεκλογές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν μπορούν να παρουσιάζουν εκπομπή, βάσει των όσων προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία. Αυτό ακριβώς συνέβη μεταξύ άλλων και με τους κ.κ. Αρβανίτη, Μπούρα και Φλέσσα.

Η ΕΡΤ ευχήθηκε και εύχεται καλή επιτυχία στους δημοσιογράφους της που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι / υποψήφιες στις εκλογές. Όπως κάθε άλλος υποψήφιος, θα φιλοξενούνται και αυτοί /αυτές σε εκπομπές της ΕΡΤ, σύμφωνα με τον νόμο και γενικότερα τους κανόνες για τη διαφύλαξη της πολιτικής πολυφωνίας.

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία είναι υποβολιμαία και κακόπιστη».