Της… Τρίτης έγινε (όπως θα έλεγε και ο Λάκης Λαζόπουλος) γι’ ακόμη μία φορά στην prime time ζώνη. Ο ανταγωνισμός φέτος είναι σκληρός και η «μάχη» για την τηλεθέαση κάθε Τρίτη βράδυ έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ωστόσο το MasterChef 3 δείχνει πως είναι ο νικητής μέχρι στιγμής στην υπόθεση τηλεθέαση, όσο αφορά τα νεανικά κοινά, σημειώνοντας υψηλά νούμερα.

Το γενικό σύνολο είναι η υπόθεση του «Τατουάζ», ενώ το Survivor 3, αν και φέτος είναι όλο εντάσεις, τσακωμούς και ανατροπές, δε λέει να πείσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο Λάκης Λαζόπουλος, από την άλλη, μοιάζει να έχει κολλήσει γύρω στη βάση με το «Αλ Τσαντίρι» του, ενώ το «Αλ Σιχτίρι» που προβλήθηκε κανονικά αυτή την εβδομάδα (την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε βγει στον τηλεοπτικό «αέρα») με καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο δεν κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Από την άλλη, φέτος είναι η χρονιά της Ελεονώρας Μελέτη με την εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα”. Μάλιστα, χθες το βράδυ με καλεσμένο τον Γιώργο Μαυρίδη σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα, αφήνοντας πίσω το “Βινύλιο” του Αντώνη Κανάκη.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στην prime time και late night ζώνη:

MasterChef 3: γενικό σύνολο 20,3% – δυναμικό κοινό 31,5%

Το Τατουάζ: γενικό σύνολο 21% – δυναμικό κοινό 16,7%

Η Επιστροφή: γενικό σύνολο 18,7% – δυναμικό κοινό 17,2%

Survivor 3: γενικό σύνολο 15,5% – δυναμικό κοινό 145

Αλ Τσαντίρι: γενικό σύνολο 10,7% – δυναμικό κοινό 10,2%

Πέτα τη φριτέζα: γενικό σύνολο 14,9% – δυναμικό κοινό 16,4%

Μετά τα Μεσάνυχτα: γενικό σύνολο 22,4% – δυναμικό κοινό 20,1%

Βινύλιο: γενικό σύνολο 16,2% – 14,4%

Αλ Σιχτίρι: γενικό σύνολο 8,5%