ΕΡΤ: Οι οργανωτικές κινήσεις για το τηλεοπτικό της πρόγραμμα

Ανασυγκρότηση επιτροπών με απόφαση της διοίκησης


MEDIA
14:08
16/04/2019
ΕΡΤ: Οι οργανωτικές κινήσεις για το τηλεοπτικό της πρόγραμμα
1
loading

Στη συγκρότηση Επιτροπής Προγράμματος και Ενημερωτικών Εκπομπών και Επιτροπής «Μικροφίλμ», καθώς και στην ανασυγκρότηση της Επιτροπής Κινηματογράφου προχώρησε η διοίκηση της ΕΡΤ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για την τηλεόραση της ΕΡΤ συγκροτείται Επιτροπή Προγράμματος και Ενημερωτικών Εκπομπών, η οποία απαρτίζεται από τους: Γιώργο Σιούλα (Πρόεδρο – Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης), Αλέξανδρο Κάντερ Μπαξ (Γενικό Διευθυντή ΕΡΤ3), Ευτυχία Ζέρβα, Κώστα Μαχαίρα, Μίνα Τέγα, Θεόδωρο Χατζηπαναγιώτη και Αλεξάνδρα Χριστακάκη.

Η Επιτροπή είναι υπεύθυνη για την υποβολή εισηγήσεων σχετικά με την παραγωγή ή συμπαραγωγή κάθε είδους τηλεοπτικού προγράμματος και ενημερωτικών εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών, καθώς και για τον έλεγχο των σχετικών οικονομικών στοιχείων.

Επίσης, συγκροτήθηκε Επιτροπή Αξιολόγησης για το πρόγραμμα «Μικροφίλμ 2020», η οποία απαρτίζεται από τους: Μένο Δελιοτζάκη (Πρόεδρο), Βασίλη Βασιλάκη και Ηλία Δημητρίου. Η επιτροπή καλείται να εισηγηθεί έως τις 10 Ιουνίου 2019 για τις ταινίες μικρού μήκους που θα χρηματοδοτηθούν από την ΕΡΤ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής.

Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε και την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Κινηματογράφου, η οποία θα αποτελείται από τους: Χρήστο Φασόη (Πρόεδρο), Αλέξανδρο – Ρωμανό Λιζάρδο, Μαγδαληνή Μαργαρίτη, Σωκράτη Χατζηιωάννου, Κάλλια Παπαδάκη (Σεναριογράφο– συγγραφέα), Γλυκερία Πατραμάνη (Σεναριογράφο) και Σπύρο Ταραβίρα (Σκηνοθέτη). Η Επιτροπή θα εισηγείται την επιλογή κινηματογραφικών έργων, στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας περί 1,5%, καθώς και τη διάθεση διαφημιστικού χρόνου στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar greg

    ΑΑΑ....τι καλα.... ποσο χαιρωμαι....
    μπραβο στην ερτ ...τοσο καλο καναλι....
    εντελως αμεροληπτο.....εντελως ομως.,.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει