Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιστροφή του νέου κύκλου του «Game Of Thrones», που όμως θα είναι και ο τελευταίος, έχοντας προκαλέσει συναισθήματα απογοήτευσης του κόσμου που παρακολουθεί φανατικά τη σειρά. Ωστόσο, και ο δημιουργός της, Τζορτζ Μάρτιν ανήκει σε εκείνους που δεν ήθελαν να τελειώσει το «Game Of Thrones», όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στη διάρκεια της πρεμιέρας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη.

«Δεν πιστεύω πως θα έπρεπε αυτή να είναι η τελευταία σεζόν. Αλλά τελικά φτάσαμε εδώ» δήλωσε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε, σύμφωνα με το NME: «Μοιάζει σα να ξεκινήσαμε μόλις την τελευταία εβδομάδα. Ο χρόνος πέρασε σα νερό. Αλλά είναι συναρπαστικό».

Και σημείωσε στη συνέχεια πως είναι ένα κάποιο τέλος, αλλά για τον ίδιο δεν είναι και τόσο, καθώς βρίσκεται ακόμη χωμένος στο γράψιμο βιβλίων. Μάλιστα, ο Τζορτζ Μάρτιν σκοπεύει να παραμείνει στο Γουέστερος, τον κόσμο του Game Of Thrones, ακόμη κι όταν όλοι θα έχουν φύγει.

Άλλωστε, πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό πως την επόμενη χρονιά θα βγει στον αέρα μια νέα σειρά, η οποία θα αποτελεί ουσιαστικά το prequel του Game Of Thrones. Αν και τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, έχει ακουστεί πως σε αυτήν θα πρωταγωνιστούν ο Τζον Σιμ και η Ναόμι Γουότς.

Η τελευταία σεζόν του Game Of Thrones κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της σειράς – φαινόμενο που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής σχεδόν 54 εκατ. views.

Ο 8ος κύκλος θα μεταδοθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Nova.