Μία μεγάλη έκπληξη στους Έλληνες παίκτες επεφύλαξε ο Σάκης Τανιμανίδης, στο τελευταίο κουίζ στο Survivor 3. Γιατί μπορεί οι ομάδες πλέον να είναι μεικτές, όμως, στο κουίζ οι Έλληνες και οι Τούρκοι αντίστοιχα, θα ενώνονται ξανά για να παίζουν.

Έτσι έγινε το βράδυ της Τετάρτης, όπου, όμως, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μία έκπληξη στους παίκτες. Τους είπε, λοιπόν, πως θα βγάλουν όλοι μαζί μία selfie. Θα την ανεβάσει στο λογαριασμό του στο Instagram και την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρξει ερώτηση στο κουίζ «πόσα likes συγκέντρωσε η φωτογραφία».

Ο παίκτης που θα βρει ή θα πλησιάσει την απάντηση, θα κερδίσει έξτρα φαγητό, είτε κερδίσει είτε χάσει η ομάδα του. Όλοι, λοιπόν, πόζαραν για τη selfie και κατόπιν ο παρουσιαστής την ανέβασε στο Instagram.

«Στο QUIZ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ που θα δείτε απόψε αργά στο Survivor, βγάλαμε με τα παιδιά αυτή τη σελφι με σκοπό όποιος από τους 10 Έλληνες παίκτες μαντέψει (πέσει πιο κοντά) το ποσά likes θα πάρει μέχρι το επόμενο QUIZ αυτή η φωτο, να κερδίσει έξτρα φαγητό. Πάμε να τους τρελάνουμε!!!» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Μέχρι στιγμής η ανάρτηση στο λογαριασμό του έχει μαζέψει σχεδόν 83 χιλιάδες likes.