Φέτος, χωρίς αμφιβολία ο ανταγωνισμός στη late night ζώνη είναι μεγάλος. Και οι επιδόσεις των εκπομπών στους πίνακες τηλεθέασης είναι αξιοθαύμαστες. Μάλιστα, μία από τις «μάχες» που έχουν φέτος ενδιαφέρον, είναι αυτή ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Αντώνη Κανάκη τα βράδια της Τρίτης.

Η παρουσιάστρια του Alpha με την εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα» δείχνει να είναι η φετινή κυρίαρχος, κερδίζοντας μέχρι στιγμής το στοίχημα της τηλεθέασης. Αλλά και το «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη, που φέτος βγαίνει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, σημειώνει υψηλές επιδόσεις, που καμία σχέση δεν έχουν με τα χαμηλά νούμερα που έκανε στον ΑΝΤ1.

Χθες το βράδυ, η Ελεονώρα Μελέτη είχε καλεσμένες τη Ναταλία Γερμανού και τη Δήμητρα Λιάνη, με τις δύο κυρίες να προχωρούν σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις. Και την εκπομπή του Alpha να «εκτοξεύεται» στην κορυφή, σημειώνοντας 27,6% στο γενικό σύνολο και 24,2% στο δυναμικό κοινό. Οι, δε, γυναίκες είναι φέτος το πιστό κοινό της Μελέτη, χαρίζοντάς της ποσοστό μέχρι και 37%.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έφεραν στο στούντιο του «Βινυλίου» τον Γιώργο Νταλάρα, σε μία unplugged συναυλία, αλλά και σε μία προσωπική εξομολόγηση του σπουδαίου καλλιτέχνη. Μαζί τους ήταν ο Θανάσης Λάλας, ενώ εμφανίσθηκε και η Κατερίνα Στανίση. Η εκπομπή αυτή του Κανάκη ήταν μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές, χαρίζοντας στο «Βινύλιο» 18,6% στο γενικό σύνολο και 16,4% στο δυναμικό κοινό.