Με αφορμή την εμφάνιση της σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που έπαιξαν οι Ράδιο Αρβύλα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για το πώς η παρουσιάστρια και ο Αντώνης Κανάκης γνωρίζονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

«Με τον Αντώνη είμαστε αδέρφια, γνωριζόμαστε από το 1988, από παιδιά. Μαζί ξεκινήσαμε τη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, το δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης. Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη πορεία τότε που δεν υπήρχε ελεύθερη ελληνική τηλεόραση. Εμείς ξεκινήσαμε την ελεύθερη ελληνική τηλεόραση. Εγώ προσωπικά είχε υποστεί και δίωξη ποινική επειδή συμμετείχα σε αυτό, γιατί ήταν τότε σε παράνομο καθεστώς. Υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση και αυτό θεωρούταν κάτι παράτυπο. Έγιναν διώξεις λοιπόν, και σε μένα που είπα τις πρώτες ειδήσεις. Μετά που άλλαξε το νομικό καθεστώς, ήρθησαν αυτές οι διώξεις. Γράψαμε μια μικρή ιστορία κι εμείς εκεί. Βρισκόμαστε με τον Αντώνη Κανάκη κατά καιρούς και μιλάμε πάντα στα γενέθλιά μου και στα γενέθλια και τη γιορτή του» είπε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για τον τον τρόπο που επιλέγει να αντιμετωπίζει τις δημόσιες κόντρες της, αλλά και για τις αλλαγές που γίνονται στη μέρα και την ώρα προβολής της εκπομπής της «Πάμε Πακέτο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.