Τιμολέων, Χρήστος, Αργύρης, Συμεωνίδης, Σελίμ, Μάγκυ, Τσίκιλης, Σάββας και Χάμπος από το περσινό MasterChef έγιναν ντουέτα με τους φετινούς διαγωνιζόμενους και βρέθηκαν να μοιράζονται τους ίδιους πάγκους.

Η εβδομάδα του «Silver Award» στο MasterChef 3– στην οποία πέρσι είχε αναδειχθεί νικήτρια η Μάγκυ- ξεκίνησε με τις απρόσμενες αλλά διασκεδαστικές συνεργασίες, με τους φετινούς παίκτες να έχουν στο πλευρό τους τους περσινούς.

Ήδη από τους εννέα διαγωνιζόμενους έμειναν οκτώ να διεκδικούν το «ασημένιο» έπαθλο.

Ο πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Παντελής, που αρχικά ήταν ζευγάρι «μυστακοφόρων» με τον Δημήτρη Τσίκιλη, αλλά τελικά βρέθηκε να συνεργάζεται με τον Χαράλαμπο του περσινού MasterChef.

Φαίνεται πως… το’ χει τ’ όνομα για τον Παντελή, που με Χαράλαμπο ή Χάμπο δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά, όπως θυμόμαστε μετά τον επικό μονομερή ατελείωτο «καβγά» του με τον Χάμπο του MasterChef 3, ο οποίος έχει πλέον αποχωρήσει.

Ο περσινός διαγωνιζόμενος απέδωσε τον αποκλεισμό στην… γκαντεμιά του, ωστόσο οι κριτές τους επιφύλασσαν μία έκπληξη για το τέλος, αποκαλύπτοντας πως και ο Παντελής αλλά και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι θα έχουν άλλη μία ευκαιρία.