Παρελθόν αποτελεί από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή, «My Greece», στο OPEN, ο Βαγγέλης Περρής. Όπως ανέφερε σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, μέσα από την εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, πίσω από την ξαφνική αυτή αποχώρηση κρύβεται αρκετό παρασκήνιο.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο Βαγγέλης Περρής δεν ήταν από την αρχή της εκπομπής. Ήρθε στην πορεία, προκειμένου να αναλάβει την επιμέλεια, δηλαδή το σενάριο και τη γενικότερη οργάνωση του «My Greece».

«Μαζί με τον Κώστα Καπετανίδη μόνταρε την εκπομπή και δίνουν τον σκληρό δίσκο ώστε να παίξει στον αέρα. Όταν το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε, ο Βαγγέλης Περρής διαπίστωσε πως η εκπομπή που είχε παραδώσει ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που έπαιξε στον αέρα» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η παρέμβαση αυτή αλλά και το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Περρής δεν ενημερώθηκε, φέρεται να τον ενόχλησαν, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Προς το παρόν, από το κανάλι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Περρής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε δύο αιχμηρές αναρτήσεις στο Instastory που είχαν ως αποδέκτη το κανάλι, με αναφορά στη νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου  (κάνει πρεμιέρα αύριο το μεσημέρι) που έχει τον τίτλο: «Όλα λάθος», που παραπέμπει σε παλαιότερες εκπομπές του Θέμου Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή, με το «ΌΛΑ».

Στην πρώτη ανάρτηση γράφει: «Τα παλιά χρόνια υπήρχε το ΌΛΑ ΜΠΙΠ… το ΌΛΑ Μπάχαλο… το ΌΛΑ Πρώτη Φορά».

Και συνεχίζει με δεύτερη ανάρτηση: «Τώρα υπάρχει το Όλα λάθος. Αυτή ήταν η έμπνευση του OPEN για τη νέα του εκπομπή».