Ενοχλημένος δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης από την ένταση ανάμεσα στον Χαράλαμπο Κοτσώνη και τον Παντελή Βούρο στο MasterChef, όταν χρειάστηκε οι δύο παίκτες να συνεργαστούν στη δημιουργία ενός πιάτου – μάλιστα, από την επεισοδιακή αυτή συνεργασία προέκυψε και η φράση «εν κουλί», η οποία έχει γίνει viral.

«Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι εμείς σε προσωπικά και σε διαφορές των παικτών δεν μπορούμε να μπλεχτούμε, δηλαδή δεν μπορούμε να επέμβουμε. Η δουλειά μας είναι να κρίνουμε το πιάτο, το αποτέλεσμα, τη διαδικασία και τους κανόνες. Αυτά είναι τα στοιχεία τα οποία δεν διαπραγματευόμαστε», ανέφερε ο κριτής του MasterChef στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», και συνέχισε: «Εκείνη την στιγμή δεν κρίναμε το κουλί, θα το κρίναμε αργότερα, όταν ερχόταν μπροστά μας και τότε θα σου έλεγα ενκουλί αυτό ή όχι. Νομίζω ότι η απόφαση και ο βαθμός τα λέει όλα. Δεν χρειάζεται να πω αν ήταν ή δεν ήταν».

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Από την τηλεόραση φαίνεται κάτι, από κοντά φαίνεται λίγο διαφορετικά. Και αυτές τις εντάσεις, τις διαφωνίες και οτιδήποτε μπορεί να γίνει, αυτό που βλέπετε εσείς, πραγματικά γίνεται και σε μια κουζίνα μέσα. Δηλαδή όλα αυτά υπάρχουν, για εμάς δεν είναι άγνωστα».

Όσο για το αν του φάνηκε αστείο το περιστατικό, σχολίασε: «Ήταν λίγο τραγελαφικό, θα έλεγα. Δεν ήταν αστείο. Για μένα δεν ήταν αστείο. Το να συμπεριφέρεσαι απότομα σε έναν συνάδελφό σου, για μένα δεν είναι αστείο. Εμένα δε μ’ άρεσε. Και πάλι όμως, δεν μπορούσα να πω και τίποτα, γιατί δεν είναι η θέση μου εκείνη τη στιγμή να κρίνω μια συμπεριφορά. Η θέση μου είναι να κρίνω ένα πιάτο».