Η Κατερίνα Λέχου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Χάρτινα Λουλούδια» με τον Άρη Σερβετάλη στο θέατρο «Ιλίσια». Σε συνέντευξή της www.roadstory.gr μιλάει, μεταξύ άλλων, για την αυτοκτονία αλλά και τις ίντριγκες του χώρου.

«Δεν είμαι φύσει αισιόδοξο άτομο. Είναι στο DNA μου. Έχω πάντα μια ελαφρώς βαριά διάθεση στην οποία βέβαια αντιστέκομαι. Έχω την τάση να μεγεθύνω τα πράγματα. Τα βλέπω λίγο πιο δραματικά από ότι είναι. Θέλω παρόλα αυτά να ζήσω τη ζωή που μου δόθηκε. Δεν θέλω να αυτοκτονήσω».

Και συνεχίζει: «Είναι πολύ εύκολο να αυτοκτονήσεις. Γλιτώνεις από τα πάντα. Είναι μια πολύ εύκολη λύση. Επειδή όμως δεν είμαι άνθρωπος της ευκολίας, το αντιμάχομαι αυτό πολύ σθεναρά και με αυτά που διαβάζω και με τον τρόπο που προσπαθώ να κατευθύνω τις σκέψεις μου. Βέβαια πρέπει να σας πω ότι η ζωή σε μια πόλη δεν σε βοηθάει να είσαι καθόλου αισιόδοξος. Βγαίνεις από το σπίτι σου χαμογελαστός και σε μία ώρα συλλαμβάνεις τον εαυτό σου να είναι μουτρωμένος».

Τέλος μιλάει για το καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τις ίντριγκες.

«Δεν μου έχει γίνει αντιληπτό κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όχι από το στενό μου κύκλο ότι κάποιος προσπαθεί να μου φάει τη δουλειά ή κάτι τέτοιο. Πάντα πιστεύω ότι υπάρχει χώρος για όλους. Έχει να κάνει με την πίστη μου στο καλό. Πιστεύω ότι το καλό στο τέλος θα θριαμβεύσει έστω και ουτοπικά».