Στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν, ο καβγάς στα παρασκήνια της εκπομπής, «Καλημέρα Ελλάδα» ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μπάγια Αντωνοπούλου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών εκπομπών και όχι μόνο.

Μάλιστα, μετά το επεισόδιο ανάμεσα στους δύο συνεργάτες, η νεαρή δημοσιογράφος δεν θέλησε να επιστρέψει ξανά στην εκπομπή, ενώ λίγο καιρό μετά αποχώρησε και από τον ΑΝΤ1.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ooh La La» και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι έγινε στην πρόσφατη τυχαία συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη σε φούρνο στην Πεντέλη.

«Έτυχε Παραμονή Χριστουγέννων και συναντηθήκαμε, γιατί μένουμε και οι δύο στην Πεντέλη, συναντηθήκαμε στον φούρνο. Εκείνος είχε πάει να πάρει τσουρέκι κι εγώ καφέ. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, μου έδωσε τις ευχές του για το νέο μου ξεκίνημα. Και απλά του χρωστάω πολλά και τον ευχαριστώ για ό, τι έκανε για μένα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Οχτώ χρόνια είναι πολλά. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο μέντοράς μου. Με αυτόν ξεκίνησα, έκανα τα πρώτα μου βήματα, δεν μπορώ να το ξεχάσω. Ότι τελειώνει μια συνεργασία δεν σημαίνει ότι τελειώνουν και τα συναισθήματα που έχεις με έναν άνθρωπο. Άλλο οι δουλειές, άλλο οι προσωπικές σχέσεις».