Αντίστροφα μετράνε στον ΣΚΑΪ για την επιστροφή του τρίτου κύκλου του Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει τον Φεβρουάριο και η παραγωγή βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Αυτές τις ημέρες γίνεται η τελική επιλογή των παικτών που θα απαρτίσουν την ελληνική ομάδα, μιας και φέτος το Survivor θα είναι Ελλάδα – Τουρκία. Και για πρώτη φορά, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε φωτογραφία μέσα από τα κάστινγκ.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι φαίνεται ότι είναι και στην επιτροπή που επιλέγει τους παίκτες, αφού στην επίμαχη φωτογραφία μαζί με άλλους δύο ανθρώπους της παραγωγής κάθεται σε ένα τραπέζι έχοντας μάλλον απέναντί τους κάποιον υποψήφιο για το παιγνίδι.

«Είμαστε στο τελευταίο στάδιο των καστινγκ για το φετινό Survivor! Και φέτος ο πήχης έχει ανέβει σε πολύ ψηλά επίπεδα αφού το παιχνίδι είναι Ελλάδα -Τουρκία! Φέτος στην ελληνική ομάδα του Survivor, μετά από 70.000 αιτήσεις, επιλέξαμε μόνο τους κορυφαίους!!! Από το Φεβρουάριο στις οθόνες σας…», έγραψε στη λεζάντα της επίμαχης φωτογραφίας ο Σάκης Τανιμανίδης.