Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα του Πρωινού, όταν η Λίτσα Πατέρα αποφάσισε να σηκώσει το τηλεφώνημα που δέχτηκε κι ενώ έλεγε τα ζώδια. Στην άλλη ακρη της γραμμής ήταν ο κουμπάρος της Στέλιος Αντωνιάδης, γνωστός παραγωγός και επί πολλά χρόνια η «ψυχή» του Πρωινού Καφέ στον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, τα όσα της είπε ο κουμπάρος της δεν είχαν προηγούμενο και σίγουρα η Λίτσα Πατέρα δεν περίμενε ότι θα άκουγε. Η αστρολόγος είχε κατά λάθος καλέσει τον Αντωνιάδη κι εκείνος θέλησε να αστειευτεί μαζί της, όμως, ο διάλογος τους ακούστηκε στον αέρα.

Στ. Αντωνιάδης: «Με συγχωρείς, στον ύπνο σου κάναμε σεξ και με πήρες; Και είσαι ευχαριστημένη;»

Λ. Πατέρα: «Φτου σου είσαι και κουμπάρος! Δεν ντρέπεσαι λιγάκι! Άντε..».

Στ. Αντωνιάδης: «Μα για να παίρνεις τέτοια ώρα μάλλον ευχαριστημένη θα είσαι…»

Λ. Πατέρα: «Άντε φιλάκια, γεια».

Το πρωί της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά θέλησε να ρωτήσει τη συνεργάτιδά της για το περιστατικό και πόσα τηλεφωνήματα δέχθηκε, μιας και έγινε ο κακός χαμός. Έτσι, η αστρολόγος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Σου απαγορεύω να ξανασηκωθείς από την καρέκλα. Εκεί να κάθεσαι σε παρακαλώ για να μην κάνεις αταξίες, γιατί εσύ ήσουν η αιτία», σχολίασε αρχικά απευθυνόμενη στη Φαίη Σκορδά.

Και συνέχισε: «Τέλος πάντων, καταλαβαίνετε ότι ήταν ένα αστείο, αλλά εντάξει. Δέχτηκα 40 – 80 τηλέφωνα χθες. Έχει πάρα πολύ χιούμορ ο Στέλιος Αντωνιάδης, ήταν χρόνια εδώ, είναι και κουμπάρος μου, έχω βαφτίσει το παιδί τους, ήταν εξαιρετικός στη δουλειά του, αλλά ήταν και σαν μικρό παιδί που έκανε τα αστεία».