Ο νέος παίχτης του Nomads 2, τον οποίον υποδέχθηκαν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, πιθανότατα και στους τηλεθεατές. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν απέναντι από τον Σάββα Πούμπουρα, λίγο πριν το αγώνισμα των αρχηγών. εκεί ήταν που ο παρουσιαστής τους άφησε… παγωτό με την ανακοίνωσή του…

«Θέλω να σας πω ότι σας έχω μια έκπληξη. Σας έχω κάτι νέο. Επειδή σήμερα λείπει ο Dimar και υπάρχει αριθμητική ανισορροπία, πρέπει να φτιάξουμε τις ομάδες, να έρθουν στα ίσα τους. Σήμερα, λοιπόν, στην ομάδα των εισβολέων θα προστεθεί ένα νέο μέλος! Ο νέος παίκτης είναι ο Τζον Καγιούλης», ήταν τα λόγια του.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr:

Στο βιογραφικό του νέου παίκτη περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- οι συμπαραγωγές των ταινιών The Bachelor και The Bachelor 2. Παράλληλα, οι λογαριασμοί του στα social media έχουν πολύ… άρωμα Hollywood, με φωτογραφίες σε ακριβά θέρετρα, παρέα με πανέμορφες γυναίκες και διάσημες προσωπικότητες.

Ο ίδιος είχε ουσιαστικά κάνει γνωστή την είσοδό του στο Nomads 2 με μια φωτογραφία στο Facebbok, στην οποία εμφανίζεται μαζί με παιδάκια στη Μαδαγασκάρη. «Κάνουμε όνειρα σαν κι αυτά που κάνουν τα παιδιά… Αληθινά», ήταν η λεζάντα της εικόνας.